Ovo je ranjeni šef obezbeđenja iz "Stefan Brauna": U njega ispaljeno sedam metaka!

15.03.2022

12:50

0

Autor: 24sedam

Sumnja se da je napadač po dolasku odmah izvadio pištolj i počeo da puca

Ovo je ranjeni šef obezbeđenja iz "Stefan Brauna": U njega ispaljeno sedam metaka!
Miro Čuljković - Copyright YouTube/Printscreen

Ovo je ranjeni šef obezbeđenja iz poznatog beogradskog kluba "Stefan Braun" Miro Čuljković (41) za čiji se život bore lekari u Urgentnom centru!

Podsetimo, on je teško povređen u pucnjavi koja se dogodila sinoć oko 3.30 sati na ulazu u zgradu u kojoj se na devetom spratu nalazi poznati beogradski klub "Stefan Braun" u Nemanjinoj ulici.

Pretpostavlja se da je u klubu najpre došlo do svađe, a potom i tuče dve grupe mladića.

Obezbeđenje je odmah reagovalo i izbacilo nasilnike iz kluba, verovatno do izlaznih vrata iz zgrade jer su tu ostali tragovi pucnjave.

24sedam/Luka Đorđija Talevski
 

Napadači su otišli ali jedan od njih se ubrzo vratio sa oružjem.

Sumnja se da je napadač po dolasku odmah izvadio pištolj i počeo da puca jer su na licu mesta tragovi od metaka na više mesta. Šef obezbeđenja ranjen je u grudi, stomak i noge.

Takođe,  beogradska policija rasvetlila je pokušaj ubistva koji se dogodio jutros u beogradskom klubu "Stefan Braun". Identifikovan je napadač koji je teško ranio radnika obezbeđenja Mira Čuljkovića ispalivši u njega 7 metaka.

Policija je nakon pucnjave u "Mr Stefan Braunu" u vozilu "citroen" pronašla Sašu S. (28) iz Beograda, a njegovog prijatelja Igora J. (29) sustigla i privela kod Beogradse autobuske stanice.

Prema nezvaničnim informacijama, oni su bili u društvu momka koji je iz pištolja CZ 7,65 mm upucao radnika obezbeđenja beogradskog kluba Mira Č. (41). Inspektori su u klubu našli osam čaura, a zatim uzeli snimak pucnjave na osnovi koga je raspisala potragu za napadačem.

24sedam/Luka Đorđija Talevski
 

Hitno potrebna krv za ranjenog

U toku je akcija prikupljanja krvi za teško ranjenog Mira Č.

- Hitno potrebna krv bilo koje krvne grupe. Krv se skuplja u Svetog Save 39, i potrebno je naglasiti da je za Mira - piše u objavi.

U toku je operacija ranjenog, kome su projektili povredili pankreas, jedan bubreg i tanko crevo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike