Svedok saradnik otkrio: Napadač iz "Stefan Brauna" bio na meti Veljka Belivuka? Puki i Trajko kovali plan da likvidiraju vođe "Principa"

16.03.2022

11:55

0

Autor: 24sedam

Slavoljub Trajković izbegao sigurnu smrt u Ritopeku jer je Belivukov klan u međuvremenu uhapšen

Svedok saradnik otkrio: Napadač iz "Stefan Brauna" bio na meti Veljka Belivuka? Puki i Trajko kovali plan da likvidiraju vođe "Principa"
Klanica u Ritopeku - Copyright Foto: 24sedam/Printskrin

Slavoljub Trajković, zvani Trajko, koji je uhapšen zbog sumnje da je bio saučesnik u pokušaju ubistva šefa obezbeđenja kluba "Stefan Braun" u Beogradu, navodno je bio je na spisku za likvidaciju klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Svedok saradnik Bojan Hrvatin na saslušanju u tužilaštvu spomenuo je Trajkovića.

- Miloš Budimir mi je rekao da imaju problem sa Slavoljubom Trajkovićem, sa kojim sam i ja imao problem u Zabeli. Imali smo tuču u zatvoru, Do mene su dolazile priče da će da mi se osveti, da će da me secka na komade - rekao je Hrvatin uz objašnjenje da su imali informaciju da Trajković, zajedno sa pokojnim Aleksandrom Gligorijevićem Pukijem, priprema likvidaciju Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Gligorijević je zverski ubijen, a Trajković je izbegao kuću strave u Ritopeku samo zato što je Belivukov klan u međuvremenu uhapšen.

Podsetimo, Miro Čuljković (42), šef obezbeđenja kluba "Stefan Braun" ranjen je u noći između ponedeljka i utorka na samom ulasku u klub. Dve grupe mladića su se posvađale i potukle u klubu, a sukob je izbio zbog devojke koja je bila u društvu napadača. Obezbeđenje kluba je reagovalo i izbacilo napolje nasilnike.

Međutim, izbačeni gosti su se ubrzo vratili u klub, a videvši da jedan momak sa pištoljem u ruci namerava da se popne u klub na devetom spratu zgrade, šef obezbeđenja je reagovao. Tada je napadač zapucao, ranio Čuljkovića i pobegao.

Policija je jutros saopštila da je u vezi sa ovom pucnjavom uhapsila troje osumnjičenih, među kojima je i devojka M. D.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike