Zbog nje izbio vatreni obračun u "Stefan Braunu": Milica posle razvozila saučesnike po štek stanovima!

16.03.2022

16:08

0

Od sinoć u pritvoru Nikola S., Slavoljub T. i Milica D. koji će sutra biti privedeni u Više javno tužilaštvo u Beogradu

Zbog nje izbio vatreni obračun u "Stefan Braunu": Milica posle razvozila saučesnike po štek stanovima!
stefan braun pucnjava zbirno - Copyright 24sedam/Luka Đorđija Talevski/Profimedia

Beogradska policija i dalje traga za pucačem koji je juče tri sata nakon ponoći teško ranio Mira Čuljkovića (41) radnika obezbeđenja kluba "Stefan Braun" dok su od sinoć u pritvoru Nikola S., Slavoljub T. i Milica D. koji će sutra biti privedeni u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Inspektori su na mestu obračuna našli osam čaura kalibra 7,65 mm.  Na osnovu video zapisa koji je zabeležio pucnjavu policija je identifikovala pucača, ali i ostale učesnike.

YouTube/Printscreen
 

- Istragom smo saznali da je izbio sukob između jedne grupe muškaraca sa obezbeđenjem kluba, a da je navodni motiv devojka Milica D.. Oni su izbačeni iz lokala, ali se ne zadugo pojavio mladić sa pištoljem koji je isapalio osam hitaca u pravcu Čuljkovića od kojih su ga čak sedam pogodili. Napadača i njegove saučesnike po štek stanovima vozila je upravo Milica D. zbog koje je obračun i izbio - objašnjava naš sagovornik i dodaje da je ranjeni u bolnici u stabilnom stanju.

24sedam/Luka Đorđija Talevski
 

Policija je već juče identifikovala napadača i još jednog učesnika, ali su oni još u bekstvu.

Podsećanja radi, policija je nakon pucnjave u "Stefan Braunu" u vozilu "citroen" pronašla Sašu S. (28) iz Beograda, a njegovog prijatelja Igora J. (29) sustigla i privela kod Beogradse autobuske stanice. Oni su se posle obračuna sakrili u "citroenu". Nakon informativnog razgovora oni su pušteni iz policije.

Kasno sinoć inspektori su priveli Nikolu S., Slavoljuba T. i Milicu D., a traga se još za pucačem i još jednim muškarcem za kojima je rapisana potraga. Uhapšenima je određen je pritvor i oni će sutra biti izvedeni pred tužioca.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike