Poznato stanje ranjenog šefa obezbeđenja kluba "Stefan Braun": U krvavom obračunu na njega ispaljeno sedam metaka!

17.03.2022

10:27

0

Pucnjava se desila u utorak rano ujutro oko 3.10 časova, u holu zgrade u kojoj se nalazi klub

Poznato stanje ranjenog šefa obezbeđenja kluba "Stefan Braun": U krvavom obračunu na njega ispaljeno sedam metaka!
Miro Čuljković - Copyright YouTube/Printscreen

Miro Čuljković, radnik obezbeđenja kluba "Stefan Braun", koji je upucan u utorak ujutro, u stabilnom je stanju, rečeno je u Urgentnom centu Univerzitetskog kliničkog centra Beograd. 

Na njega je ispaljeno 7 metaka, pogođen je u abdomen, grudi i u nogu. Po prijemu u Urgentni centar urađene su dijagnostike i on je odmah operisan. Već u poslepodnevnim satima njegovo stanje je bilo stabilno.

Miro Čuljković nalazi se u Jedinici intenzivnog lečenja. Pored njega, u Urgentni centar se nakon pucnjave javilo još nekoliko osoba, ali su oni nakon dijagnostike pušteni kućama.

Pucnjava se desila u utorak rano ujutro oko 3.10 časova, u holu zgrade u kojoj se nalazi klub.

Beogradska policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsila je Slavoljuba T. (42) iz Kaluđerice i Nikolu S. (25) iz Kaluđerice zbog postojanja osnova sumnje da izvršili krivično delo teško ubistvo u pokušaju, kao i Milicu D. (28) iz Beograda, koja je osumnjičena da je izvršila krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Osumnjičeni su juče u noćnom klubu "Stefan Braun", nakon verbalnog, a potom i fizičkog sukoba sa radnicima obezbeđenja ispalili više projektila u pravcu četredesetjednogodišnjeg radnika obezbeđenja M.Č. . Potom su pobegli sa lica mesta, u čemu im je , kako se sumnja, pomogla osumnjičena Milica.

Prema poslednjim informacijama, beogradska policija identifikovala je pucača, ali on je još u bekstvu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike