Hladnim oružjem zadale smrtonosne udarce: Krvava Marina motkom, glumica satarom, a crna udovica osumnjičena da je nasmrt izbola muža!

04.03.2022

19:45

0

Prema tvrdnjama stručnjaka, kada žene ubijaju to najčešće čine hladnokrvno i proračunato

Hladnim oružjem zadale smrtonosne udarce: Krvava Marina motkom, glumica satarom, a crna udovica osumnjičena da je nasmrt izbola muža!
Ilustracija/mesto-zločina - Copyright Profimedia

Naizgled bezopasne pripadnice lepšeg pola počinile su neka od najbrutalnijih ubistava u Srbiji koja su šokirala i potresla javnost. Prema tvrdnjama stručnjaka, kada žene ubijaju to najčešće čine hladno i proračunato, zločine dugo planiraju, a češće se odlučuju za otrov nego za hladno ili vatreno oružje. Međutim, očigledno da postoje izuzeci.

Pre nekoliko dana vest o porodičnoj tragediji u Lazarevcu uznemirila je javnost. Kako se sumnja, Jasmina S. (44) presudila svom suprugu Siniši S. (42) nanevši mu više ubodnih rana, a potom je njegovo beživotno telo držala danima umotano u ćebad i zalivala ga omekšivačem. To je Jasmini bio drugi brak. Njen prvi muž poginuo je u saobraćajnoj nesreći, a iz braka s njim ima sina D. M. (21).

24sedam/Katarina Mihajlović/Facebook/S.S.
 

Nakon zločina, osumnjičena je sebi prerezala vrat, nakon čega je u besvesnom stanju prebačena u bolnicu. U jednom momentu se probudila, i sada je njeno stanje stabilno. U stanu gde se dogodila tragedija živela su i njihova maloletna deca starosti devet, osam i šest godina, i ona su sada u hraniteljskoj porodici.

Posle tragedije, ona je deci i komšijama kazala da je Siniša S. imao zdravstvenih problema, da spava u sobi i da niko ne sme da ga uznemirava. Motiv zločina zasada nije utvrđen, ali se spekuliše da je osumnjičena, navodno, supruga uhvatila u prevari. Takođe, spekuliše se da je Jasmina bila ljubomorna zato što Siniša ima bolji odnos s decom od nje, a kako je navela i u oproštajnom pismu, smatrala je da njega više vole.

Ostavila oproštajno pismo

Deca su pokucala na vrata komšijinog stana i, vidno uznemirena, pokazala mu Jasminino oproštajno pismo.

- Znam da me nisi voleo kao Sinišu i da si njega voleo više. Što se tiče stvari u stanu, sve su tvoje, uzmi ih, a mene sahrani sa njim, a i ne moraš, meni je svejedno. Volim te, budite hrabri, i čuvaj brata i sestre i nemoj da ih daješ Sinišinim roditeljima u ruke - pisalo je u pismu koje je Jasmina ostavila svom najstarijem sinu.

Kako smo saznali, komšija je to pismo uzeo od dece i predao ga policiji.

Jasmina je oko vrata imala obmotane peškire i svuda je bilo krvi nakon što je pokušala da se ubije iza vrata dnevnog boravka. Ona je u besvesnom stanju prevezena u bolnicu, gde se probudila i navodno priznala zločin.

Užas u stanu

- Siniša je zaista imao zdravstvenih problema, a osumnjičena je kazala da je on, navodno, bio u bolnici. Međutim, kasnije se ispostavilo da on nije bio u bolnici, već je mrtav ležao u krevetu umotan u ćebad, nakon što ga je, kako se sumnja, nasmrt izbola. Nakon toga, ona je njegovo telo polivala deterdžentima i prskala osveživače vazduha da bi, kako se pretpostavlja, suzbila neprijatan miris. Deca o tome nisu ništa znala, pošto nije dozvoljava da uđu u sobu u kojoj se nalazio, već im je rekla da Siniša spava i da ga ne uznemiravaju. Deca nisu videla užas, već su oproštajno pismo koje su pronašla odnela kod prvog komšije. Nakon toga, on je pozvao policiju - kaže naš izvor blizak porodici.

Dodaje da ništa nije ukazivalo na porodičnu tragediju, koja je potresla i stanare zgrade u Ulici Dula Karaklajića gde su supružnici stanovali kao podstanari. Stan su zapečtili pripadnici MUP Srbije, o čemu postoji obaveštenje na vratima.

Zgrada u kojoj su supružnici stanovali, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Da li je između supružnika ranije dolazilo do porodičnog nasilja, ne zna se. Poznato je da je Siniša voleo Jasminu. On je njenom najstarijem sinu bio kao rođeni otac, iako mu je otac poginuo dok je još bio beba. Njih dvoje su imali korektan odnos, iako je on iz Jasmininog prvog braka. On nije često boravio u tom stanu, jer puno radi i dosta je na terenu. Verovatno je ona pronašla u Sinišinom telefonu nešto što je pobudlo sumnje, da je navodno vara. Ali o tome je trebalo da razgovora sa njim i da civilizovano reše problem ako je zaista postojao, a ne da problem reši na način koji je zgrozio i začudio sve - objašnjava naš izvor.

- Imali su psa, ali ne zna se šta je bilo sa njim. Navodno, Jasmina je kazala da ga je udario automobil - da li je to zaista tako ili je sklonila psa kako ne bi nanjušio telo, to ne znamo - ističe naš izvor.

Oglasili se roditelji ubijenog

Sinišini roditelji Desanka i Milanko S. očajni su nakon tragedije.

- Snaja nam je ubila sina, a mi još ne znamo zašto. Njih dvoje su imali skladan brak, imali su troje dece, uvek su bili nasmejani i srećni, ništa nije slutilo na tragediju. Onda je snaji nešto puklo u glavi i ubila nam je sina na spavanju. Leš je skoro mesec dana čuvala u stanu, zaključan u sobi, i deca ništa nisu znala - kažu Desanka i Milanko S.

Milanko napominje da je Siniša 4. februara poslednji put pričao sa mlađim bratom Milošem i da ga tada niko od njih nije ni čuo ni video.

Stanu u kom su supružnici živeli, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

- To je bio normalan razgovor između braće, ništa nije ukazivalo na zlo... Nakon toga Sinišu više nismo ni čuli ni videli i pretpostavljamo da ga je Jasmina baš tog dana ubila... Ni sanjali nismo da naš Siniša može tako da skonča. Devedesetih smo pobegli iz ratom zahvaćene Bosne u Srbiju, da se skućimo i da živimo mirno, a dočekali smo da nam sina ubije njegova žena. I još ne znamo zbog čega - priča Milanko.

Njegova supruga Desanka dodaje da su se ona i muž od početka epidemije koronavirusa distancirali od Siniše i njegove porodice iz straha da se ne zaraze.

- Muž i ja smo se plašili tog virusa, on je bio u bolnici, teško je to podneo... Nakon toga smo se samo telefonom čuli sa Sinišom, nismo se posećivali. Kada smo početkom februara izgubili kontakt, mislili smo da je Siniša u gužvi, da nema vremena da nas pozove, a onda nam je u ponedeljak uveče mlađi sin Miloš javio da je pronađeno Sinišino telo u stanu... Zanemeli smo od šoka. Čuli smo posle neke priče da je telo bilo u spavaćoj sobi u krevetu, ispod sedam ćebadi koja su bila natapana raznim omekšivačima za veš da bi se prikrio smrad. Kad je telo nađeno, bilo je teško svega 30 kilograma, leš je bio skoro sasušen, a naš sin je bio ljudina - kazala je Desanka.

Dvostruko ubistvo

Glumica Teodora Viktorović, unuka proslavljenog glumca Mihajla Viktorovića, pre tačno sedam godina, u stanu u Mileševskoj ulici u Beogradu, ubila je satarom majku i baku, Ljiljanu i Ivanku Đukić.

Zločin se, da podsetimo, dogodio 2. marta 2015. godine, nakon što se Teodora posvađala sa majkom.

- Ona je ušla u kuhinju da spremi hranu za tada šestomesečnu ćerku i nehotično probudila majku. Majka je počela da se raspravlja sa njom, pa je Viktorovićeva dograbila sataru i ubila majku, a onda i baku koja je spavala. Posle toga je oružje obrisala, ruke oprala u kupatilu i sela na pod i pila votku i tablete - ispričao je izvor iz istrage.

U stanu je u vreme zločina bila beba, dok je Teodorin suprug nešto ranije odveo njihovog sina u vrtić, pa se vratio, prošetao psa i zaspao.

Ilustracija, Antonio Ahel/ATA Images
 

- Probudila me je Teodorina vriska, imala je krv na dukserici. Mislio sam da je pokušala da se ubije, ali se ona zatvorila u kupatilo. Kada sam došao do vrata rekla mi je: "Pobila sam ih, neće me više zaje*avati." Tada sam shvatio šta se desilo - ispričao je nevenčani suprug pred sudom.

Suprug je, govoreći o porodičnim odnosima, rekao da se Viktorovićeva često sukobljavala s majkom, kao i da su im svi savetovali da se odsele, ali da ona nije želela.

- Pre nego što smo otpočeli zajednički život, ona je konzumirala narkotike, a posle toga je počela da pije - rekao je on.

Viktorovićeva je na suđenju priznala zločin.

- Kajem se, strašno je to što sam uradila. Smatram ih još uvek živima i sanjam ih kao žive. Nije mi lako, to su moje majka i baka, teško mi je zbog svega - rekla je na početku suđenja i zaplakala Teodora Viktorović.

- Majka je vikala na mene, videla sam poluotvorenu fioku i u njoj sataru. Poslednje čega se sećam su njena raščupana kosa i oči - izjavila je Viktorovićeva.

Ilustracija, Antonio Ahel/ATA Images
 

Ona je u iskazu navela i da ju je majka maltretirala, te da je posle razvoda roditelja uglavnom živela sa bakom i dekom.

- Tukla me je do 24 godine. Jednom mi je držala nož ispod vrata i pretila da će me zaklati ako joj baka ne da sok.

Ona je pred Višim sudom u Beogradu osuđena na 30 godina zatvora.

Stravičan zločin

Marina Bečanović, u javnosti poznata kao Krvava Marina, ostala je zapamćena po brutalnostima koje je činila svojim partnerima. U svojoj kući je usmrtila Petra Petrovića (67) iz sela Brđani, kod Gornjeg Milanovca, udarcima motkom u grudi, a svemu je prethodila svađa pijanih partnera.

Ali to nije bio prvi put da je Marina nasrnula na svog partnera.

Ona je, naime, još u mladosti navodno pokušala da zapali oca, a jednom od svojih momaka je polomila prste. Niko od njenih poznanika nije znao da objasni zbog čega joj se Petar vraćao, uprkos brojnim batinama i povredama koje je od nje dobijao.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike