Oporavlja se žena koja je sebi prerezala vrat nakon što je ubila muža i danima skrivala leš: Jasmina izlazi iz šok-sobe!

02.03.2022

10:10

0

Jasminino stanje je stabilizovano i ona više nije životno ugrožena

Oporavlja se žena koja je sebi prerezala vrat nakon što je ubila muža i danima skrivala leš: Jasmina izlazi iz šok-sobe!
lazarevac-ubistvo-samoubistvo - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Facebook/S.S.

Jasmina S. (44) iz Lazarevca, osumnjičena da je ubila svog supruga Sinišu (42), pa desetak dana živela pored njegovog tela, sa intenzivne nege trebalo bi da bude prebačena tokom dana na odeljenje poluintenzivne nege Urgentnog centra u Beogradu.

- Jasminino stanje je stabilizovano i ona više nije životno ugrožena, zato će tokom dana biti prebačena iz intenzivne nege na poluintenzivnu - kažu u bolnici.

Jasmina S. je, da podsetimo, muža navodno ubila sa više uboda nožem, pa njegovo telo stavila u krevet i zalivala ga omekšivačem. U stanu su sa njima sve vreme bila njihova maloletna deca. Jasmina je mališanima, ali i komšijama, ispričala da je suprug u bolnici, jer ima visok pritisak.

Za stravični slučaj saznalo se kada su deca pronašla njeno oproštajno pismo i sa njim otišla kod komšije koji je i alarmirao policiju. Jasmina S. pronađena je na podu, u istoj sobi sa mužem, a sebi je pokušala da prereže grkljan.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike