NA LICU MESTA "Ljubi vas i voli mama": Ubila muža, a pre nego je sebi prerezala vrat napisala oproštajno pismo! Detalji horora u Lazarevcu

01.03.2022

11:53

0

Jasmininu oproštajnu poruku pronašao je njen najstariji sin

NA LICU MESTA "Ljubi vas i voli mama": Ubila muža, a pre nego je sebi prerezala vrat napisala oproštajno pismo! Detalji horora u Lazarevcu
24sedam/Katarina Mihajlović

Jasmina S. (44) koja je ubila svog muža Sinišu S. iz Lazarevca, pre nego što je sebi pokušala da oduzme život napisala je oproštajno pismo za svoju decu.

Kako saznajemo od izvora uključenog u ovaj slučaj, Jasmina je u poruci za svoje četvoro dece napisala "ljubi vas i voli vaša mama", a potom je sebi prerezala vrat! Majčinu oproštajnu poruku pronašao je sin.

Prema poslednjim informacijama, ona se nalazi na Intenzivnoj nezi i u teškom je stanju.

Porodična tragedija dogodila se u Lazarevcu u Ulici Dula Karaklajića kada je Jasmina presudila mužu, a potom ga je nekoliko dana držala u stanu.

U braku su dobili tri devojčice i jednog dečaka starih 21, 9, 8 i 6 godina.

- Deca su pozvala pomoć, zvali su nas komšije da im pomognemo kad su videli da je Jasmina prerezala vrat. Kad smo ušli u stan oko vrata su joj bili peškiri a krv na sve strane - ispričale su komšije.

Jasmina je, inače, zaposlena u preduzeću Kolubara usluge. Kako saznajemo od kolega, uvek je bila ljubazna i nikada ni prema kome nije pokazivala agresiju niti neprijateljstvo.

Za sada nije poznato šta je uzrok ove strašne porodične tragedije, a istragom će se utvrditi svi detalji.

BONUS VIDEO

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi