Osmakinje iz Male Krsne su se izvinile devojčici (13) koju su brutalno pretukle: Ona zbog traume ide na psihoterapiju

29.09.2021

16:07

0

Autor: P. Š.

Na sastanku su bili pripadnik policije, dve socijalne radnice, predstavnik Ministarstva prosvete i predstavnici škole

Osmakinje iz Male Krsne su se izvinile devojčici (13) koju su brutalno pretukle: Ona zbog traume ide na psihoterapiju
Profimedia

Dve učenice osmog razreda koje su mučki pretukle devojčicu (13) iz Male Krsne, danas su joj se izvinile na sastanku Tima za sprečavanje nasilja u OŠ "Đura Jakšić". To je za "Telegraf" potvrdila Slavica D., majka napadnute devojčice.

- Škola je učinila sve što je u njihovoj nadležnosti. Na sastanku su bili pripadnik policije, dve socijalne radnice, predstavnik Ministarstva prosvete i predstavnici škole. Jeste da je devojčicama rečeno da se izvine, ali je ipak dobro što je do toga došlo. Naloženo je i da će devojčice imati povremene razgovore u Centru za socijalni rad i da će pohađati radionice u školi - kaže Slavica.

Njena ćerka je, dodaje, i dalje psihički loše, zbog čega je krenula na psihoterapiju.

- Psihoterapeut nam je rekla da je doživela veliku traumu i da će biti potrebno puno vremena da se oporavi - priča Slavica.

Podsetimo, sve je počelo provokacijama i ružnim rečima, a onda su je te učenice sačekale posle škole i brutalno pretukle. Devojčica je pokušala da pobegne, ali su je sve vreme, putem od 300 metara, konstantno šutirale, čupale i polivale sokom. Zadobila je iščašćenje vilice, zbog čega i dalje pomalo jede na slamčicu, a nedavno se vratila u školu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi