Osmakinje iz Male Krsne su se izvinile devojčici (13) koju su brutalno pretukle: Ona zbog traume ide na psihoterapiju

29.09.2021

14:07

0

Autor: P. Š.

Na sastanku su bili pripadnik policije, dve socijalne radnice, predstavnik Ministarstva prosvete i predstavnici škole

Osmakinje iz Male Krsne su se izvinile devojčici (13) koju su brutalno pretukle: Ona zbog traume ide na psihoterapiju
Ilustracija - Copyright Profimedia

Dve učenice osmog razreda koje su mučki pretukle devojčicu (13) iz Male Krsne, danas su joj se izvinile na sastanku Tima za sprečavanje nasilja u OŠ "Đura Jakšić". To je za "Telegraf" potvrdila Slavica D., majka napadnute devojčice.

- Škola je učinila sve što je u njihovoj nadležnosti. Na sastanku su bili pripadnik policije, dve socijalne radnice, predstavnik Ministarstva prosvete i predstavnici škole. Jeste da je devojčicama rečeno da se izvine, ali je ipak dobro što je do toga došlo. Naloženo je i da će devojčice imati povremene razgovore u Centru za socijalni rad i da će pohađati radionice u školi - kaže Slavica.

Njena ćerka je, dodaje, i dalje psihički loše, zbog čega je krenula na psihoterapiju.

- Psihoterapeut nam je rekla da je doživela veliku traumu i da će biti potrebno puno vremena da se oporavi - priča Slavica.

Podsetimo, sve je počelo provokacijama i ružnim rečima, a onda su je te učenice sačekale posle škole i brutalno pretukle. Devojčica je pokušala da pobegne, ali su je sve vreme, putem od 300 metara, konstantno šutirale, čupale i polivale sokom. Zadobila je iščašćenje vilice, zbog čega i dalje pomalo jede na slamčicu, a nedavno se vratila u školu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike