Brutalni obračun devojčica ispred škole: "Koleno, koleno" navijali su učenici (VIDEO)

27.09.2021

13:27

0

Na Tviteru je osvanuo snimak tuče dve devojčice, i to, kako navodi osoba koja je snimak okačila, ispred osnovne škole u Smedervskoj Palanci

Brutalni obračun devojčica ispred škole: "Koleno, koleno" navijali su učenici (VIDEO)
24 sedam TV

Vršnjačko nasilje je u porastu poslednjih godina i o njemu se često govori i piše u medijima.

Pre nekoliko dana tri devojčice prvo su se verbalno, a zatim i fizički sukobile u jednom naselju kod Smedereva, po povratku iz škole. Sukobile su se dve devojčice osmog razreda i jedna sedmog razreda, sve su učenice iste osnovne škole.

Javnost je posebno uzburkao slučaj nasilja u Maloj Krsni.

Trinaestogodišnja učenica Osnovne škole “Đura Jakšić” iz ovog mesta žrtva je stravičnog vršnjačkog nasilja, u kojem je zadobila ozbiljne psihičke i fizičke traume, uključujući iščašenje vilice, zbog čega sada jede na slamčicu.  Nju su, kako je tvrdila njena majka S. D., 16. septembra napale godinu dana starije devojčice, učenice iste škole.

Sad je na Tviteru osvanuo snimak tuče dve devojčice, i to, kako navodi osoba koja je snimak okačila, ispred osnovne škole u Smedervskoj Palanci.

Pogledajte...

 

 

Očekivano, usledile su burne reakcije korisnika Tvitera: "Od ove dve gora mi je publika koja navija i ništa ne preduzima.", Ne znam šta bih kao roditelj radio u tom trenutku", "Osećam gađanje. nema kćer, ali mislim da bih osetio totalni poraz kao roditelj kada bih video svoje dete u ovoj hordi, i da navija i da učestvuje.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti