Pravi letnji dan u Srbiji! Mogući kiša, grad i grmljavina, od srede tropski talas

19.06.2021

04:26 >> 05:32

0

Minimalna temperatura od 14 do 20°C, makskmalna dnevna od 26°C na jugoistoku do 32°C na severu Srbije.

Pravi letnji dan u Srbiji! Mogući kiša, grad i grmljavina, od srede tropski talas
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Na severu i zapadu Srbije u subotu pretežno sunčano, posle podne uz povremenu oblačnost, ponegde i uz ređu pojavu pljuskova sa grmljavinom. U ostalim predelima Srbije biće promenljivo oblačno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 14 do 20°C, makskmalna dnevna od 26°C na jugoistoku do 32°C na severu Srbije.

U Beogradu u subotu pre podne sunčano, a posle podne promenljivo oblačno, na širem području grada ređa pojava lokalnih i kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 19°C, makskmalna dnevna 31°C.

U Srbiji u nedelju sunčano, samo na jugoistoku promenljivo oblačno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 25°C na jugoistoku do 32°C na severu Srbije. Početkom i sredinom sledeće sedmice sunčano i tropski toplo, samo na jugu i jugozapadu posle podne sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura u utorak i sredu od 33 do 37°C.

U Beogradu narednih dana sunčano i tropski toplo, uz temperature preko 30°C, a sredinom sledeće sedmice i preko 35°C.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike