Još jedan topao i sparan dan pred nama

20.06.2021

04:38 >> 05:10

0

Minimalna temperatura od 15 do 20°C, maksimalna dnevna od 25°C na jugoistoku do 32°C na severozapadu Srbije

Još jedan topao i sparan dan pred nama
Copyright 24sedam/ Goran Sivački

U Srbiji u nedelju sunčano i toplo, dok se na jugu i jugoistoku očekuje promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 15 do 20°C, maksimalna dnevna od 25°C na jugoistoku do 32°C na severozapadu Srbije.

U Beogradu u nedelju sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 20°C, maksimalna dnevna 32°C.

U Srbiji u ponedeljak veoma toplo. Pre podne pretežno sunčano, a sredinom dana i posle podne promenljivo oblačno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, dok će na severu ostati suvo. Ponegde se očekuju i grmljavinske oluje sa gradom i obilnijim pljuskovima. Maksimalna temperatura od 30 do 35°C. Od utorka vedro i vrelo. Maksimalna temperatura i preko 35°C, a u sredu i u četvrtak ponegde i do 38-39°C. U petak i za sledeći vikend malo prijatnije, uglavnom za 3 do 5 stepeni, ali i dalje tropski toplo, uz temperature iznad 30°C.

U Beogradu narednih dana sunčano i tropski toplo, samo se u ponedeljak posle podne na širem području grada očekuju lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Maksimalna temperatura preko 35°C, a u sredu i u četvrtak oko 37°C. Od petka temperatura u manjem padu, ali i dalje ostaje tropski toplo, uz temperature iznad 30°C.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike