Gorica šokirala sve mrzitelje "paradajz turista": Na plažu donosi svoje namirnice i odbija restorane! (VIDEO)

11.06.2024

21:41

0

Gorica je objavila video svog odlaska na plažu, ali i praktično rešenje za one kojima smetaju visoke cene

Gorica šokirala sve mrzitelje "paradajz turista": Na plažu donosi svoje namirnice i odbija restorane! (VIDEO)
Paradajz turisti u Grčkoj - Copyright Printskrin/Fejsbuk/Grčka uživo

U svetlu naglog skoka cena na poznatim letovalištima, naročito onim koja Srbi najčešće posećuju, mnogi su izrazili nezadovoljstvo trenutnom situacijom. Cene hrane i pića na plažama postale su posebno visoke, što je mnoge navelo da traže alternativna rešenja.

Gorica, popularna TikTok korisnica, podelila je svoj kreativni način za suočavanje sa ovim problemom. Na svom profilu, Gorica je objavila video svog odlaska na plažu, ali i praktično rešenje za one kojima smetaju visoke cene.

U videu, Gorica pokazuje kako sa sobom nosi sve potrebne namirnice i obroke koje je pripremila kod kuće. Njena strategija uključuje pakovanje laganih obroka, osvežavajućih napitaka i grickalica u prenosive hladnjake i torbe, omogućavajući sebi i svojoj porodici da uživaju u danu na plaži bez dodatnih troškova.

Naime, sedeći na ležaljci prostrla je peškir i na par kriški hleba namazala paštetu, dok su joj prilog bili krastavac i paradajz, kao u neka stara vremena.

 

 

- Skupi restorani na moru? Ne, hvala - napisala je ona.

Mnogi su podržali ovaj njen potez, kao svojevrstan bojkot na ugostitelje koji žele da se bogate na ljudima koji su tu došli da odmore, dok su drugi bili oštriji, te su naveli da ''ako nemate 20 evra za normalno jelo, nemojte ni da idete na more, idite na bazen i štedite''.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike