"Mi nismo paradajz turisti, mi smo prehrambeni turisti": Mladići iz Srbije "prešli igricu", pokazali šta su sve poneli na plažu (VIDEO)

31.08.2023

07:27

0

Njihova torba za plažu se ne može porediti ni sa čim uobičajenim - umesto standardnih grickalica, oni su nosili pravu rapsodiju ukusa

"Mi nismo paradajz turisti, mi smo prehrambeni turisti": Mladići iz Srbije "prešli igricu", pokazali šta su sve poneli na plažu (VIDEO)
maldići napravili urnebes na internetu - Copyright Printskrin/Instgaram/Profimedia

Upoznajte dvojicu mladića iz Srbije koji su postali pravi ambasadori originalnog pristupa plažnom uživanju. Svoju avanturu nazivaju "prehrambenim turizmom" i osvajaju srca svojom ručno pripremljenom gozbom na plaži.

Dok internet gori od rasprava na račun paradajz turista, ovi mladići su prešli na novi nivo kada su pokazali šta su sve od hrane poneli na plažu.

Njihova torba za plažu se ne može porediti ni sa čim uobičajenim - umesto standardnih grickalica, oni su nosili pravu rapsodiju ukusa. Vino, pršuta, krastavac, masline, trešnje, paradajz, višnje i sir, samo su neki od sastojaka koji su se našli u njihovom ručnom frižideru.

 

 

Njihova kreativnost ne staje samo na hrani - dvojac je zabeležio celu svoju avanturu kroz zabavan video, u kojem su detaljno predstavili svoj "prehrambeni turistički paket" i živopisne pejzaže plaže na kojoj su uživali.

U trenutku kada su paradajz nazvali samo jednim od mnogih sastojaka, a ne glavnim junakom, smeh i radost su preplavili internet.

"Kakvi paradajz turisti... Ima paradajza, ima maslina, ima krastavaca, ima višanja, ima trešanja, ima pršute, ima sira - znači, mi nismo paradajz turisti, mi smo..." - prvi je započeo, dok je drugi brzo dodao: "Prehrambeni turisti!"

Na kraju su obojica zaključila svoju priču sa osmehom na licu.

Zasada nije poznato kada je nastao snimak.

Bonus video:

Privatna arhiva/Ivana Stanojević

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike