Jelena je zamenica direktora finansija i tvrdi da je paradajz turista: "Mogu da priuštim restoran, ali biram paštetu" (VIDEO)

07.06.2024

21:00

0

Iako se "paradajz turisti" često nalaze na meti kritika, Jelena je objasnila da treba stvarati uspomene

Jelena je zamenica direktora finansija i tvrdi da je paradajz turista: "Mogu da priuštim restoran, ali biram paštetu" (VIDEO)
Jelena i njena mama na letovanju - Copyright Preentscreen/TikTok/tribrodjanka

"Paradajz turisti" je podrugljiv izraz koji se koristi na Balkanu, a kojim se opisuju oni turisti koji na plažu nose svoju hranu poput paradajza, paštete i sendviča.

I dok se jedni rugaju takvim turistima, drugi ne vide u takvom načinu letovanja ništa pogrešno.

O toj temi je na TikToku progovorila i Jelena, devojka iz Srbije, koja kaže kako iako ima novca, putuje kao "paradajz turista".

"Ja sam zamenik direktora finansija i ja sam paradajz turista. Da li znate da je moja mama prvi put otišla na more sa 50 godina? Da li znate da smo sestra i ja otišle na more prvi put sa 24 godine i to tek kada smo putovanje osvojili na nagradnoj igri? Nikada nismo imali dovoljno novca da odemo na more, ali smo to samo tako mislili", započela je svoju priču uz video sa letovanja.

 

@tribrodjanka Biram da usrećim mamu, biram da putujem što više i da svuda skupljam uspomene i iskustva koji se ne mogu meriti novcem :) #paradajzturista ♬ original sound - tribrodjanka

 

"Postoji mnogo vas koji misle da je potrebno mnogo novca da idete na more, da morate da priuštite hranu u restoranu. Ja danas mogu da priuštim, ali biram da budem tzv. paradajz turista. Da putujem u maju, da ponesem makarone, paradajz, paštetu i kuvam kafu i sve to sa osmehom na licu", zaključila je Jelena.

Video je brzo postao viralan i skupio preko 160.000 pregleda, a mnogi pratioci u komentarima su se složili s njenim načinom razmišljanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike