Irena Vujović posetila deponiju "Duboko" nakon požara: Čini se sve kako bi se požar što pre lokalizovao (FOTO)

06.05.2024

00:44

0

Ona se zahvalila pripadnicima MUP-a, štabu za vanredne situacije, vatrogasnim ekipama i svima koji vredno rade kako bi obuzdali i ugasili požar

Irena Vujović posetila deponiju "Duboko" nakon požara: Čini se sve kako bi se požar što pre lokalizovao (FOTO)
Copyright printscreen/instagram/irenavujovic

Potpredsednica Vlade Srbije, ministarka zaštite životne sredine i potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Irena Vujović u nedelju je posetila deponiju "Duboko" nakon što je na ovoj lokaciji izbio požar

- Večeras sam se na deponiji "Duboko" uverila da se čini sve kako bi se što pre lokalizovao i ugasio požar, zbog kojeg je Užice proglasilo vanrednu situaciju na delu teritorije. Prisustvovala sam i sednici štaba za vanredne situacije kako bi se utvrdili naredni koraci - napisala je ona na svom Instagram profilu. 

Ona se zahvalila pripadnicima MUP-a, štabu za vanredne situacije, vatrogasnim ekipama i svima koji vredno rade kako bi obuzdali i ugasili požar.

- Hvala i svim lokalnim samoupravama i privatnim putarskim preduzećima što su stavili na raspolaganje sopstvenu mehanizaciju i tako obezbedili dodatnu pomoć. Ministarstvo koje vodim radi na rešavanju ovog višegodišnjeg i izuzetno kompleksnog problema. Ovaj regionalni centar je prioritet i biće to najmoderniji regionalni centar, čime ćemo za naredne decenije rešiti problem Užičana - zaključila je Vujovićeva. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike