Talična Jasna Loto iz Pančeva! Kod nje na trafici već dvoje dobilo sedmicu, a šesticama se ne zna broj!

30.01.2024

15:11

0

Jasna donosi sreću drugim igračima, a kaže da sama nikada nije imala sreće u igrama

Talična Jasna Loto iz Pančeva! Kod nje na trafici već dvoje dobilo sedmicu, a šesticama se ne zna broj!
Ilustracija - Copyright Pixabay

Na uplatnom mestu Lutrije Srbije "Zlatna palma" u Pančevu već dva puta uplaćeni su dobitni tiketi sa "sedmicom", šesticama se ne zna broj, a od početka godine već su bile dve nagrade!

Jasna Jelenić, koju u Pančevu u šali zovu Jasna Loto, mnogima je donela sreću, a za nepunih mesec dana od početka ove godine kod nje su već bila dva dobitka. 

Prvo je za srpsku Novu godinu u prazničnom kolu Loto-a, baš tu uplaćen tiket koji je dobio automobil "ford kuga", a u poslednjem kolu igre Bingo, kod nje je kupljen tiket koji je ima dobitak "super prsten" vredan 101,470 dinara.

- U odnosu na sedmicu koja je izvučena za Svetog Nikolu, od 5, 1 milion evra, "super prsten" nije velika nagrada, ali opet nekome znači. I mene je, verujte mi obradovalo, kad sam videla u izveštaju. Drago mi je da sam opet nekome donela sreću - kaže Jasna za "Informer". 

Jasna (63) nije rođena Pančevka, u ovaj gradić je došla u Zemuna i kaže da je zadovoljna životom iako nju nikad nisu "htele" igre na sreću. 

- Nisam stalno radila na ovoj lokaciji. Radila sam kod pijace, kod robne kuće, stare pošte, ali ljudi su uvek dolazili tamo gde sam ja, da im uplatim tiket. Kažu da mi veruju, da sam im žena od poverenja za ove srećne dobitke. Nekima sam čak podizala dobitak kada osvoje dobitak, na naprimer kada je bila aktuelna sportska prognoza. Mnogi mi i danas daju da im uplatim listiće, čak imam čitav dnevnik i arhivu listića koje sam uplatila - priča Jasna.  

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike