Iznenađenje u "Poteri": Ruski takmičar oduševio u srpskom kvizu, Aleksej objasnio zbog čega se prijavio u popularni šou!

09.01.2024

10:00

0

U prvom krugu uspeo da osvoji 75.000 dinara, ali se u drugom delu, zajedno sa ostatkom ekipe, nije proslavio

Iznenađenje u "Poteri": Ruski takmičar oduševio u srpskom kvizu, Aleksej objasnio zbog čega se prijavio u popularni šou!
Potera 21. 3. - 1 - Copyright Printscreen/RTS

Aleksej Simonov, harizmatični Moskovljanin, bio je jedan od učesnika u najnovijoj epizodi popularnog kviza "Potera". 

Rođen u Podmoskovlju ali Aleksej je proveo značajan deo svog života u Srbiji, živeći u našoj zemlji od 2010. do 2016. godine, pre nego što se vratio u Rusiju. Uprkos svom poreklu, Simonov je impresionirao mnoge svojim izvrsnim znanjem srpskog jezika.

Na konstataciju voditelja Jovana Memedovića kako je vrlo smelo od njega što se prijavio na srpski kviz "Potera" Aleksej je rekao:

- Dva su razloga zašto sam se prijavio. Prvi je da neka vrsta zabave. Ovo je kao izazov za mene. Jer ja kviz ne vidim kao borbu protiv tragača, nego kao protiv sebe. Borim se protiv sebe iz prošlosti koji bi mi rekao: Ma, gde ćeš ti tamo pred kamerama. A najgore što može da se desi jeste da se izblamiram pred 6,5 miliona ljudi koliko je bilo na poslednjem popisu - rekao je on uz osmeh na vrlo dobrom srpskom gotovo bez akcenta.

 

 

Aleksej je u prvom krugu uspeo da osvoji 75.000 dinara, ali se u drugom delu nije proslavio.

- Nisam se izblamirao na ruskim pitanjima. Toga sam se najviše bojao - rekao je on o svom učešću u kvizu "Potera" u kom je pobrao simpatije publike, naročito kada je pohvalio Milana koji je bio u ulozi tragača.

Pored simpatičnog Rusa, učesnici kviza bili su i Darko Krčmar, Mašan Vuković i Slavčo Georgievski.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike