Majka ponosna na Veljka: Heroj "Potere" dao sve pare bolesnom detetu iako živi u studenjaku, ima brata koji studira a oca im odnela korona

29.12.2023

12:25

0

Veljkova majka kaže da su pobožni i ne čudi je što joj je sin u kvizu "Potera" učinio potez o kome priča Srbija

Majka ponosna na Veljka: Heroj "Potere" dao sve pare bolesnom detetu iako živi u studenjaku, ima brata koji studira a oca im odnela korona
Copyright Printscreen/RTS/Budi human

Veljko Kotlaja iz Priboja iznenadio je čitavu Srbiju kada je odbranio višu ponuđenu sumu od 1,5 miliona dinara u kvizu "Potera", pa donirao svoj deo osvojenog novca za lečenje malenog Nišlije Todora Stojanovića koji je trenutno u Turskoj.

Njegova majka, koja nije želela da se slika, ispričala je da Veljko živi u studentskom domu u Beogradu.

- Bio je sad skoro za slavu, ali je otišao. Verujte mi da ne znam šta bih vam rekla… U šoku sam jer ne mogu da verujem da to ljude toliko zanima, da je to tolika velika stvar… Baš čitam i ne verujem da se piše o mom Veljku - rekla nam je majka za Republiku.

Naglasila je da je gest njenog sina nije iznenadio: 

- Znate kako, mi smo jedna pobožna porodica. Poštujemo Sveto pismo, znate kako se ono kaže… “Neka tvoja levica ne zna šta čini tvoja desnica”, te s toga ne bismo voleli da se o tome piše. Opet vam kažem, u šoku sam, ali naravno da sam ponosna na svog sina - rekla je ona i dodala:

- Ja imam njega i starijeg mu brata, studiraju istoriju i Rudarsko-geološki fakultet. Ne znam da li znate, ali njihov otac, moj suprug, umro je pre tri godine od korone - rekla Veljkova majka.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike