Malo mu rekord u "Poteri"! Miloš Rakita je novi šampion "Slagalice"

02.11.2023

19:40

0

Autor: M. Vu.

Miloš Rakita osvojio je prvo mesto i nagradu od 300.000 dinara, dok je drugoplasiranom Darku Arnautu pripalo 150.000 dinara

Malo mu rekord u "Poteri"! Miloš Rakita je novi šampion "Slagalice"
Miloš Rakita je novi šampion Slagalice - Copyright Foto: Printskrin/RTS

Uzbudljivi finalni duel 167. ciklusa kviza "Slagalice" završen je trijumfom Mila Rakite koji je pokazao izvanredno znanje i slavio rezultatom 333:198 protiv Darka Arnauta.

Ovim veličanstvenim trijumfom, Miloš Rakita osvojio je prvo mesto i nagradu od 300.000 dinara, dok je drugoplasiranom Darku Arnautu pripalo 150.000 dinara.

Inače, Miloš je u jučerašnjoj emisiji uspeo da reši igru samo jednim potezom. Naime, sa samo jednim otvorenim poljem u igri "Korak po korak", kategorije "Naziv je jedne društvene igre", Rakita je sa preciznošću i briljantnošću pogodio konačno rešenje - "Operacija".

Printscreen/YouTube/RTS
 

Čestitamo novom šampionu na impresivnom uspehu i svim učesnicima na izuzetnom znanju i trudu tokom ovog ciklusa "Slagalice".

Da podsetimo, Miloš Rakita je u novembru prošle godine oborio rekord u "Poteri" kada je osvojio 800.000 dinara.

Miloš je odrastao u Futogu, a trenutno živi u Novom Sadu gde je i zaposlen kao programer. Futožanin se već godinama takmiči u pab kvizovima, na Srpskoj Kviz Asocijaciji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike