Vozači, oprez: Izmene na pojedinim deonicama puteva zbog radova!

18.10.2023

19:00

0

Na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta

Vozači, oprez: Izmene na pojedinim deonicama puteva zbog radova!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Na putu Kraljevo - Mrčajevci, radovi na kolovoznoj konstrukciji u zoni mosta preko Musine reke u Adranima od 20. oktobra, uz naizmenično propuštanje vozila, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Auto-put E-75, petlja Vrčin - petlja Tranšped, smer Niš - Beograd, radovi na održavanju optičkih kablovskih instalacija do 20. oktobra do 17 časova, u pokretu uz zatvaranje zaustavne saobraćajne trake. Crvena Reka - Bela Palanka do 20. oktobra od 8 do 17 časova, radovi na održavanju optičkih kablovskih instalacija u pokretu, uz naizmenično propuštanje vozila.

Srasla Bukva - Trbušani, na deonici Trbušani-Teočin, radovi na redovnom održavanju do 1. novembra od 7 do 17 časova, uz naizmenično propuštanje. Beloljin - Kuršumlija, od naseljenog mesta Barlovo do skretanja za Kuršumliju, do 29. oktobra radovi na rekonstrukciji kolovoza naizmeničnim propuštanjem vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova:

Na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta. Na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.

Na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 150 minuta. Na graničnom prelazu Preševo, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta. Na graničnom prelazu Đerdap 2, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 360 minuta. Na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta. Na graničnom prelazu Bezdan, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 300 minuta.

Na graničnom prelazu Bogojevo, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta. Na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta. Na graničnom prelazu Bačka Palanka, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 300 minuta.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike