„Paklenog kuvara" žena ostavila s troje dece, pa mu ih kasnije oduzela: Svi detalji velike borbe Saše Mišića

27.12.2021

13:55

2

Prema ranijim pisanjima, kada je otišla bila je prilično neispunjena, ali su ostali u kontaktu. On je verovao kako joj je potrebno samo malo „slobode i vremena da se sredi", te da će se vratiti, ne bi li i nastavili zajednički život na porodičnom imanju u Ritopeku...

„Paklenog kuvara" žena ostavila s troje dece, pa mu ih kasnije oduzela: Svi detalji velike borbe Saše Mišića
sasa misic kuvar1 - Copyright Printscreen/YouTube/BalkanTrip TV

Vest da je „Paklenog kuvara" Sašu Mišića, koji je ovaj nadimak „zaradio" zbog emisije koju je vodio (te i svakako činio upravo takvom), ostavila žena s troje dece odjeknula je 2011, zajedno s njegovom potresnom ispovesti. Odlazak Nemice teško je podneo, posebno zato što nikako nije mogao da veruje da se ona ipak neće vraćati.

‒ Mesecima živim kao samohrani otac troje dece. Moja supruga Katrin nije se snašla u ulozi majke u Srbiji pošto ta uloga u Nemačkoj, odakle je poreklom, izgleda potpuno drugačije. Odlučila je da živimo ovde, jer smo želeli da deca rastu u uslovima koji u Nemačkoj više ne postoje ‒ pričao je onda Saša, pa dodao da uz pomoć dadilje, koja je pedagog, posvećeno i s ljubavlju odgaja naslednike Danicu, Ekatarinu i Konstantina.

 

 

On kao, u to vreme velika televizijska zvezda, verovao je da njegov brak ima budućnost i da će supruga, sa kojom je ostao u kontaktu, uvideti da je najbolje da ponovo žive zajedno i da će se vratiti na njihovo porodično imanje u Ritopeku, prenosi dalje „Hello". Međutim, tri godine otad je nastupio neočekivani obrt. Saši je Centar za socijalni rad oduzeo decu, a starateljstvo nad njima dato je Grujningovoj, njihovoj majci.

‒ Budite uvereni da su svi dokazi koji su dostavljeni sudu, tužilaštvu i Centru za socijalni rad pribavljeni od gospođe Katrin, ali i od članova porodice samog gospodina Mišića, koji na sve načine nastoje da pomognu bivšoj snaji ‒ poručila je bila advokatica bivše gospođe Mišić, koja je tvrdila da je Saša „povredio njen i telesni i duševni integritet“ njihove dece.

I kad je pokrenut brakorazvodni pokret, njega vera nije napuštala.

Decu je prvo ostavila, pa zatim dobila starateljstvo

- Ne smatram da je gotovo. Mi smo u kontaktu, normalno razgovaramo i nadam se da joj je samo bila potrebna sloboda i vreme da se sredi. Nije bila ispunjena ovde, nije pronašla sebe. Možda je i moj posao malo doprineo tome, pa se osećala nesrećno i to je izazvalo ljubomoru. Verujem da će se sve stabilizovati i da će uvideti da je najbolje da opet svi živimo zajedno - pričao je on, prenosili su domaći mediji.

 

 

Zatim, usledio je odgovor u vidu protesta koje je Saša Mišić, uz podršku nekoliko stotina građana, organizovao ispred „Vaznesenjske crkve“, tražeći da mu se deca vrate.

‒ To je taj slovenski deo duše koji proradi kad se načini velika nepravda. Okupili smo se da se pomolimo i da javnosti pošaljemo pravu sliku ‒ kazao je tom prilikom.

Ista ta javnost, inače, ostala je uskraćena za epilog porodičnog spora koji je stigao do suda. Saša Mišić se povukao iz javnost i, koliko je poznato, u međuvremenu dobio još petoro dece sa ženom čiji identitet nije otkriven.

Printscreen/YouTube/BalkanTrip TV
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike