Ovo je novi trend među omladinom: Imamo ozbiljan problem sa decom, ono što sada rade je opasno! (VIDEO)

17.09.2023

16:41

0

Autor: N.P.

Društvenim mrežama šire se snimci novog trenda kod omladine

Ovo je novi trend među omladinom: Imamo ozbiljan problem sa decom, ono što sada rade je opasno! (VIDEO)
Copyright Printscreen moj_beo_grad

U eri društvenih mreža više nije  slučajno kada se pojavi neki novi  opasan trend među omladinom.

Željni "dokazivanja" pred vršnjacima, klinci rade razne ludorije. Novi trend je da gađaju slučajne prolaznike i autobuse jabukama. Ne bi bilo čudno da je ovo još jedan trend sa društvene mreže TikTok.

Na Instagram stranici Moj_beo_grad objavljen je snimak na kom se vidi kak dvojica dečaka gađaju jabukama autobus. U autousu se našla i žena koju je jabuka pogodila. Pa tako u opisu snimka stoji i njeno objašnjenje.

Kako sama kaže, sedela je u autobusu na liniji 26 kada ju je nešto pogodilo u glavu. Tek kada je autobus stao na stanicu videla je na podu autobusa smrskaane jabuke. Ova žena ističe da je, pored nje, jabuka pogodila jo jednu ženu.

Ozbiljan problem sa decom

Ovaj ozbiljan incident prokomentarisao je i direktor Komiteta za bezbednost u saobraćaju, Damir Okanović.

 

 

"Ozbiljan problem imamo sa klincima. Preozbiljan. Ne kriju se uopšte, u sred dana, u sred centra grada", napisao je Okanović na društvenoj mreži "X", nekadašnjem Tviteru.

Ispod objave usledili su komentari korisnika koji su osudili ponašanje dece.

Podsetimo,nedavno smo pisali o novom srtonosnom TikTok izazovu koji vlada među decom u Srbiji. U ovom izazovu deca noću izlećz biciklama ispred vozila u pokretu. Takvu situaciju je imao Vladimir iz Futoga koji se požalio svojim prijateljima na Fejsbuku.

- Futog, sinoć...oko 21h...vozim auto i ulazim u Futog iz pravca Begeča... totalni mrak, ulična rasveta još neispravna (posledica oluje...setih se 1999.)... saobraćajna gužva kao i uvek, farovi zaslepljuju, autobus GSP staje na sred puta (nema obezbeđeno stajalište za prijem putnika)... Približavam se "pešačkom prelazu" od Poljoprivredne škole prema Domu učenika... iz uličice s leve strane IZLEĆE na glavni put grupa 30-tak biciklista, deca, mlađi srednjoškolci, bez i pogleda na saobraćaj, trkaju se prema ambulanti, totalno ludilo, moja neverica... naglo kočim, stiskam sirenu... oni slave, pobednički mašu rukama u mom pravcu... Jutros čujem... IZAZOV!?! - napisao je zgroženi Vladimir.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike