Ana je turistički radnik u Grčkoj i otkriva najsmešnije zahteva srpskih turista: "Streljaće me žena ako nema pogled na more"

02.08.2023

07:20

0

Zahtevi su bili raznovrsni, počevši od onih neobičnih, kao što je traženje drva za roštilj ili proveravanje signala Wi-Fi mreže

Ana je turistički radnik u Grčkoj i otkriva najsmešnije zahteva srpskih turista: "Streljaće me žena ako nema pogled na more"
Copyright Tanjug/AP Photo/Thanassis Stavrakis

Turistička sezona u Grčkoj je u punom jeku, ali umesto uobičajenih upita o smeštaju i lokalnim atrakcijama, Ana Nikolić, domaćin na popularnom grčkom ostrvu, podelila je neke od najneobičnijih zahteva koje je primila od svojih gostiju.

Na društvenim mrežama, Ana je podelila smešne konverzacije i poruke koje je razmenjivala sa turistima koji su već stigli na letovanje.

Zahtevi su bili raznovrsni, počevši od onih neobičnih, kao što je traženje drva za roštilj ili proveravanje signala Wi-Fi mreže.

Međutim, neki su zaista iznenadili Anu zahtevima, a jedan od njih je bio da se rezerviše smeštaj blizu supermarketa, kako gosti ne bi mnogo pešačili kad idu u nabavku.

Profimedia
 

"Žena bi me ubila da joj upropastim ovaj plan za odmor"

- Biću ustreljen od strane supuge ako (smeštaj) nema pogled na more - objavila je turistička radnica Ana Nikolić nedvosmisleni vapaj jednog muža kojem je tražila smeštaj.

Drugi turista joj je, u anonimnoj prepisci objavljenoj na Fejsbuk stranici "Live from Greece", zahvalio od srca na pronalaženju idealnog smeštaja i objasnio razlog.

- Žena bi me ubila da joj upropastim ovaj plan za odmor. Vaš sam dužnik - poručio je ovaj muž.

Sledeći se praktično izvinjavao što se dopisivao direktno sa hotelom dok je čekao odgovor od turističke radnice Ane.

Pixabay
 

Jedan od najšokantnijih zahteva se ticao ilegalnih supstanci na žurkama. Na sreću, Ana je odbila takav zahtev i sačuvala svoj profesionalizam.

Litvanac i "baš s**nje"

Bilo je i turističkih pitanja ovog tipa:

- Dobar dan, ja se izvinjam, ali samo jedno pitanje: za koji datum sam ja rezervisala?

Dok je drugi gost ovako reagovao na informaciju da traženi smeštaj nije slobodan:

- Bogami, baš s**nje... Ajde probajte nešto da nađete, pa pišite... Ljubac iz Mexica (sve sa slikom sa aerodroma u Meksiku u prilogu).

Profimedia
 

Među smešnim situacijama, Ana je podelila i epizodu sa gostom koji je iz Litvanije uplatio depozit za smeštaj u Grčkoj, ali su ga banke zbunile, pa su pare otišle u pogrešnu zemlju. Ovaj zanimljiv događaj nije narušio Anin humor, već je sve to prihvatila sa osmehom.

Iako se mnogi korisnici na društvenim mrežama zabavljaju uz ove priče, Ana je istakla da je svrha ove objave da nasmeje, ali i da podstakne goste da komuniciraju sa domaćinima bez ustručavanja. Ona voli kada turisti otvoreno razgovaraju o problemima, primedbama i posebnim zahtevima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike