Goca Tržan besna nakon što je Kristijan progovorio o njihovoj navodnoj aferi: Te tvrdnje će morati da dokaže na sudu!

22.09.2022

11:53

4

Autor: Marija Mitić

Pevačica je demantovala sve Golubovićeve navode

Goca Tržan besna nakon što je Kristijan progovorio o njihovoj navodnoj aferi: Te tvrdnje će morati da dokaže na sudu!
goca tržan kristijan golubovic goran sivacki - Copyright 24sedam/Goran Sivački/Antonio Ahel/ATA Images

Kristijan Golubović koji se trenutno nalazi u jednom rijaliti programu, progovorio je o navodnoj aferi sa pevačicom Gocom Tržan i tako iznenadio široku javnost, pa čak i njenog bivšeg supruga, Ivana Marinkovića koji je u ovom šou sa njim.

Sve je počelo njihovom raspravom i svađom, u kojoj je Golubović naveo da je imao seks aferu sa njegovom bivšom suprugom, Gocom Tržan, uz brojne psovke i uvrede.

- Onaj alkoholičar (Ivan Marinković) koji nema jetru, nema oči nikog da vidi, je** sam mu Gocu Tržan pre 100 godina. Narkomanka jedna - rekao je Kristijan, a potom se oglasila i Goca koja je ove njegove tvrdnje demantovala.

ATAImages/Antonio Ahel
Goca Tržan

- Ja zaista ne znam o čemu se radi tu. Ja tog čoveka, nikad u životu nisam upoznala, a kamoli imala nešto sa njim. Pošto su to nemoćni muškarci u pitanju, koji ne mogu da se pobiju, nego se ponašaju kao kokoške, ništa me od njih ne čudi. Samo bih zamolila, da me više ne uvlačite u taj mulj. Takođe, bih dodala da će te tvrdnje koje je izrekao na moj račun, morati da dokaže na sudu, jer ja kap alkohola nikad nisam okusila u životu, ali hvala Bogu dobro zarađuje od blamiranja u rijalitiju, pa će imati od čega da plati - rekla je Goca za domaće medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike