Stravična ispovest nakon drame u šabačkom porodilištu! Očajni otac tvrdi: "Supruga se satima mučila na porođaju, naša ćerkica je umrla"

14.01.2023

13:55

2

Autor: J. J.

Otac je napomenuo da će tužiti šabačku bolnicu

Stravična ispovest nakon drame u šabačkom porodilištu! Očajni otac tvrdi: "Supruga se satima mučila na porođaju, naša ćerkica je umrla"
Ilustracija - Copyright Pixabay

D.J. iz Šapca objavio je na društvenim mrežama da su on i njegova supruga izgubili tek rođenu bebu, jer su navodno u porodilištu u Šapcu tokom porođaja kasno uvideli da se beba nagutala plodove vode i da je kasno transportovana za Beograd.

Otac je kazao da je urađen carski rez, a zatim je naveo, kako su njegovu suprugu navodno namučili na porođaju. Napomenuo je, kako je sve počelo na Božić jer je njegova supruga tada dobila bolove.

- Supruga i ja bismo želeli da se obratimo svim građanima Šaca za dobrobit svih nas. Naime u noći 7 .1 doveo sam suprugu na prijem u šabačko porodilište jer je osetila bolove u stomaku a termin joj je već prošao nekoliko dana. Oni su je zbrinuli i u ponedeljak uveče i u ponedeljak uveče 9.1. dobila je bolove i krenula da se otvvara. Dežurna doktorka koja ju je pregledala rekla joj je šta drami i jauče tek je jedan prst otvorena, šta će raditi kad bude otvorena 7 prstiju - napisao je otac.

Pixabay
 

Dodaje da je u 10 sati njegova supruga bila spremna i da je porođaj krenuo, porađala ju je doktorka kod koje su pratili celu trudnoću Danijela Z. i da je u tom trenutku sve bilo u najboljem redu, istakao je on.

 

 

- Svaki test je urađen, svaki lek smo kupili koji je propisan, prenatalni test smo uradili, svega smo se pridržavali, dete nije imalo nijedan problem! Znači u 15 do 10 je bila otvorena svih 10 prstiju, beba joj se popela gore, od 10 do 11 časova oni su ženi skakali po stomaku da dete spuste dole jer u međuvremenu se dete zaglavilo u vaginalnom kanalu. Kada više nisu znali šta će biti sa ženom i detetom urađen je hitan carski rez. Meni u 15 do 12 zvoni telefon sa čestitkom da sam postao tata, da su žena i dete dobro da je bilo komplikaija i da je urađen carski rez ali su dobro i beba je dobila ocenu 9. Sve je u najboljem redu - kaže otac.

Dalje je naveo, da mu je žena ispričala kako je navodno namučena tokom porođaja.

- Dok je ona čekala da joj donesu dete, došlo je do smene i rekli joj da će joj doneti kasnije. Da bi me žena pozvala u 8 uveče i rekla da beba mora u Beograd jer su posle 8 časova od porođaja uočili da dete teže diše i snimanjem videli da ima polodove vode u plućima i hitno je trasnportovani u Tiršovu - priča otac.

Nakon toga je napisao da je u Tiršovu beba stigla u 11 časova, pod sumnjom na postojanje "aspiracije mekonijuma".

Pixabay
 

- Laičkim rečnikom dete koje bilo živo i zdravo za vreme trudnoće, nisu videli da se napilo plodove vode. S obziorm da je dete stiglo tako kasno naša ćerkica je preminula - kazao je otac.

Napomenuo je da će tužiti šabačku bolnicu.

- Mi samo želimo da više nijedan roditelj ne mora da saopšti ženi ono što sam ja morao svojoj ženi juče! Bolnica u Tiršovoj podnela je tužbu protiv šabačke bolnice, a mi ćemo za 3 meseca kada stigne nalaz sa obdukcije podneti privatnu tužbu da se ovo više nijednom Šapčaninu ne dogodi - napisao je otac.

Ne odgovaraju na pozive

Redakcija portala 24sedam je kontaktirala bolnicu u Šapcu ali nisu odgovarali na naše pozive.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike