"Doktor je počeo da muca i rekao da mi sin nije u redu": Potresna ispovest oca preminule bebe iz Pirota!

17.08.2021

12:17 >> 17:28

0

Autor: j.jovanovic

Šta je uzrok ove tragedije od koje su svi članovi porodice Zlatković zanemeli, znaće se posle obdukcije, koja je odmah naložena

"Doktor je počeo da muca i rekao da mi sin nije u redu": Potresna ispovest oca preminule bebe iz Pirota!
Copyright Ilustracija/Pixabay

Bračni par Miljana (21) i Vinko Zlatković (34) iz Belog Polja, mesta kod Pirota, izgubili su bebu odmah po njenom rođenju, u pirotskoj bolnici.

Šta je uzrok ove tragedije od koje su svi članovi porodice Zlatković zanemeli, znaće se posle obdukcije, koja je odmah naložena.

Pročitajte još:

Otac Vinko drhtavog glasa kazao je za Telegraf.rs da ne zna šta se desilo. Sve je, priča, bilo u redu. Trudnoća uredno vođena, svi pregledi i rezultati bili su odlični.

– Ne znam… Ne znam ništa još… Suprugu sam u nedelju ujutru oko 9 sati odvezao u bolnicu. Ostavio sam zdravu nju i zdravu bebu. Svi pregledi su bili u redu… Rezultati su bili idealni, bolji nisu mogli da budu. Otišao sam kući, posle toga smo se odmah čuli, a ona mi je rekla da će joj uzeti telefon – navodi Vinko.

Od tog trenutka, više nije bio u kontaktu sa njom.

– Pošto nisam mogao da izdržim više, otišao sam do bolnice, ali su mi rekli da se Miljana još nije porodila, i da će mi javiti kada se porodi – navodi on.

Kako kaže, cela porodica čekala je do 21 sat uveče, ali se ništa i dalje nije dešavalo. I dalje nije bilo poziva. U jednom trenutku, Miljana je pozvala i rekla da ne zovu više, jer su dosadni.

– Rekla je da ima bolove i da još čeka da se porodi. Od tog trenutka sam ponovo čekao, celu noć, nisam spavao, nije mi se uopšte javljala. Miljana se porodila oko 15 do 3 ujutru, ali nama to niko nije javio. Njena sestra koja radi u bolnici kao čistačica otišla je oko 6 ujutru na odeljenje i saznala to. Saznala je i da beba nije dobro, a meni je to javila tašta – u dahu priča otac preminulog dečaka.

Oko pola 9 bio je u bolnici, pokušavajući da sazna šta se desilo.

– Doktor je bio izgubljen, rekao: “Bebica nešto nije u redu”, nije znao šta da odgovori, stalno je mucao… Čekali smo rezultate od pedijatra iz Niša, gde je naša beba transportovana. Pedijatar je javio da je bebica preminula – izgovara Vinko dok mu glas puca.

Pročitajte još:

– Ona je dobro zdravstveno, slaba je ali dobro. Potrešena je. Cele noći je imala bolove… Beba je bila velika – 4,5 kilograma. Videćemo šta će obdukcija pokazati. To je inače naše prvo dete – zadržavajući suze govori Vinko Zlatković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike