"Platiš 500 evra, ali...": Vlasnik stana u Jajincima odlučio da ga izda uz neverovatne uslove - lista zahteva ostaviće vas u čudu (FOTO)

01.12.2022

16:56

0

Autor: V.B.

Zbog očigledne nesigurnosti stanodavaca, mnogi žele da iznajme svoj stan pouzdanim zakupcima

"Platiš 500 evra, ali...": Vlasnik stana u Jajincima odlučio da ga izda uz neverovatne uslove - lista zahteva ostaviće vas u čudu (FOTO)
Ilustracija - Copyright Pixabay

Iako smo svi svedoci da se putem oglasa mogu pronaći različite ponude za iznajmljivanje stanova, uvek se "provuče" onaj jedan koji baš svima zapadne za oko i preuzme sav primat.

Poslednji u nizu izazvao je kako revolt, tako i podsmeh kod mnogih korisnika društvenih mreža.

Naime, u našoj zemlji trenutno je potrebno izdvojiti nešto više novca za zakup nekretnine, s obzirom na inflaciju koja je pogodila čitav svet, a najviše su tome doprineli naši gosti iz Rusije i Ukrajine.

Veliki broj počeo je da se doseljava u različite delove Evrope, a Beograd je jedna od lokacija na kojoj su počeli masovno da se nastanjuju.

Zbog očigledne nesigurnosti stanodavaca, mnogi žele da iznajme svoj stan pouzdanim zakupcima.

- Izdajem NOV troiposoban stan u Jajincima od 66m2 + terasa 10m2 u ulici Jakuba Galusa 20b (400m udaljen od Spomen parka). U stanu niko nikad do sad nije živeo. Zgrada je sazidana 2019 godine", piše u oglasu koji nesumnjivo postao hit na mrežama.

Kako je naveo vlasnik, u stanu je potrebno je završiti laminat, kuhinju, sobna vrata (3 kom+1 kupatilska), ali i grejanje (samo kotao jer ima radijatore).

Sa druge strane, stan od prostorija poseduje tri spavaće sobe, kupatilo, hodnik, terasu, kuhinju i dnevni boravak, a u pitanju je stan se nalazi u prizemlju zgrade, a zgrada ima 3 sprata bez lifta.

Stanodavac je naglasio da razlog zašto budući zakupci trebaju da završe stan je taj što isključivo traži - "ozbiljne stanare koji neće biti u stanu 6 meseci i posle otići, jer nakon prvog izlaska stanara taj stan više nikad neće biti nov. I u slučaju da hoću da ga prodam moraću da spustim cenu barem za 30% (što bi bilo oko trideset hiljada evra) budući da stan sad vredi nešto preko sto hiljada".

I kada mislite da ste sve videli i pročitali, stanodavac je svoj prostor ocenio sa 500 evra mesečno.

- Ovo je idealan stan za nekog ko ne planira da se seli, a želi da stan uredi po svojoj želji. Treba uložiti 2000e i dobijate NOV stan. Cena mesečnog najma je 500 evra - zaključio je on.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike