Vozači, kolovozi su mokri i klizavi, a ima i magle... zato - otvorite četvore oči

30.11.2022

06:41

0

U Srbiji nas i danas očekuje maglovito juutro, i to po kotlinama i dolinama reka. U toku dana biće pretežno oblačno, mestimično s kišom, na planinama sa snegom.

Vozači, kolovozi su mokri i klizavi, a ima i magle... zato - otvorite četvore oči
Ilustracija - Copyright 24sedam/Goran Sivački

U nižim predelima snežnih padavina još nema, ali magla čini kolovoz vlažnim, a niže temperature i opalo lišće dobrim delom klizavim, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Na pojedinim deonicama puteva u poljoprivrednim područjima dodatnu opasnost stvaraju nanosi zemlje koji ostaju izlaskom poljoprivrednih mašina na kolovoz, pa treba obratite pažnju na stanje puta, voziti bez žurbe, uz poštovanje ograničenja u saobraćaju.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 sati, teretna vozila na izlasku iz zemlje na graničnim prelazima Horgoš i Šid zadržavaju se pet sati.

Teretnjaci na Batrovcima čekaju četiri sata, a na Bogojevu jedan sat.

Inače, u Srbiji nas i danas očekuje maglovito jutro, i to po kotlinama i dolinama reka. U toku dana biće pretežno oblačno, mestimično s kišom, na planinama sa snegom.

Padavine će biti slabog intenziteta, a duvaće vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama istočne Srbije jak, istočni i jugoistočni, koji će povremeno dostizati udare olujne

jačine. Jutarnja temperatura će se kretiti od 0 do 4 stepena, najviša dnevna od 4 do 8 stepeni.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike