Jezivo vršnjačko nasilje u Surdulici: Dečak (15) posle treninga zadobio teže povrede, otac za 24sedam objasnio šta se dogodilo! (FOTO)

23.11.2022

19:35

1

Dete ne može da zatvara desno oko, a istražni organi preuzeli su slučaj nakon prijave

Jezivo vršnjačko nasilje u Surdulici: Dečak (15) posle treninga zadobio teže povrede, otac za 24sedam objasnio šta se dogodilo! (FOTO)
Vršnjačko nasilje u Surdulici - Copyright Foto:Privatna arhiva

U surduličkoj školi košarke nakon treninga u utorak uveče, dečak S. S. (15) zadobio je teže telesne povrede nakon što je na njega nasrnuo vršnjak.

Konflikt je započeo u svlačionici, a nakon verbalnog napada, došlo je i do fizičkog.

Dečak je udario glavom o zid, da bi posle toga dobio udarac ispod desnog oka i povredu zbog koje isto ne može da zatvori.

- Tako je, sinoć u 21 sat u slavčionici izrevoltiran iz kog god razloga, taj dečak je počeo da ga vređa, da mu spominje porodicu i onda je nasrnuo. Moje dete nikad nije bilo konfliktno, već se branilo. Sreća da su drugi dečaci uskočili i sprečili sukob, dogodilo bi mu se nešto još gore od ovoga - objašnjava za 24sedam otac Ninoslav koji je slučaj prijavio nadležnima.

Foto:Privatna arhiva
Vršnjačko nasilje u Surdulici

Ističe da poznaje dečaka koji mu je napao sina, kao i njegovu porodicu, te da ne vidi razlog zbog kog je došlo do takvog napada, navodeći da S. S. ničim nije inicirao svađu.

- Povrede su teže, ne može da zatvara kapak, mora da maže mast... Sutra ide na pergled kod neurologa, a sve je prijavljeno tužilaštvu.

Ninoslav je zaključio da je spreman da ide do kraja kako nijedno dete ne bi trpelo slične vidove nasilja.

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike