Na Batrovcima i Dobrakovu haos! Kolona duga 14 kilometara, evo kakva je situacija na ostalim graničnim prelazima (VIDEO)

24.08.2022

16:45 >> 16:48

0

Na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, na Gradini, na ulazu 40 minuta

Na Batrovcima i Dobrakovu haos! Kolona duga 14 kilometara, evo kakva je situacija na ostalim graničnim prelazima (VIDEO)
gradina - Copyright Foto:Printskrin/AMSS

Prema informacijama Uprave granične policije u 17 i 15 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlj zadržavanje za teretna motorna vozila je 360 minuta, a za putnička motorna vozila 90 minuta.

Međutim, kako javljaju putnici na graničnom prelazu Batrovac je danas bilo nemoguće preći, a da niste u gužvi satima.

- Kolona duga 14 km sve trake pune i sve stoji od granice do naplatne rampe u Srbiji - kaže Željko Kukić.

 

 

Na graničnom prelazu Dobrakovo, na izlazu iz Crne Gore takođe, kilometarske kolone.

 

 


Na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, na Gradini, na ulazu 40 minuta, a na prelazu Preševo, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta, a za autobuse 60 minuta.

Foto:Printskrin/AMSS
Foto:Printskrin/AMSS
 

 


Na graničnom prelazu Jabuka, na ulazu, zadržavanje za sva vozila je 40 minuta, na Batrovci, na izlazu, zadržavanje za putnička vozila je 60 minuta, a za teretna 180 minuta.

Na graničnom prelazu Šid, na izlazu, teretna vozila čekaju 180 minuta, a na prelazu Sremska Rača, na izlazu 60 minuta.

Izmene u režimu saobraćaja


Putevi Srbije upozoravaju vozače na izmene u režimu saobraćaja na pojedinim deonicama, pa tako na petlji Ruma u oba smera zbog radova na izgradnji mosta u okviru prve faze radova na izgradnji budućeg auto-putu za saobraćaj su zatvorene preticajne trake, a saobraćaj se odvija voznim trakama do 31. avgusta.

Na deonici petlja Pojate - petlja Paraćin, u smeru ka Beogradu odvijaju se radovi na pojačanom održavanju puta do 15. septembra zbog čega je zatvorena kolovozna traka u smeru ka Beogradu, a saobraćaj se odvija dvosmerno suprotnom kolovoznom trakom.

Tanjug/ Sava Radovanović
 


Zbog radova na popravci mosta preko Crnog Timoka do 1. septembra na deonici Selište - Bor saobraćaj se odvija jednom trakom, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici Knić - Mrčajevci do 15. septembra odvijaju se radovi na mostu preko Bresničkog potoka uz naizmenično propuštanje vozila.

Zbog radova na rekonstrukciji puta Bačka Palanka - Gložan do 30. novembra saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila po deonicama od po 500 metara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike