Gnusno maltretiranje kurira emitovao uživo: Je l’ znaš šta je dandara? Ovo ti je za kašnjenje... (VIDEO)

14.08.2022

09:53

1

Zasad nije poznato da li je reč o montaži, ali je pomenuti video-snimak uznemirio javnost u Srbiji

Gnusno maltretiranje kurira emitovao uživo: Je l’ znaš šta je dandara? Ovo ti je za kašnjenje... (VIDEO)
Capture - Copyright Foto: Instagram/192rs

Posle priče o dostavljaču hrane, koji je devojku nakon isporuke naručenog obroka sutradan u SMS poruci pitao kakva je hrana, a onda zbog toga dobio otkaz, još jedan slučaj uzbururkao je društvene mreže.

U ovom slučaju akteri su kurir i mladić, a posredi je način na koji naručilac paketa razgovara sa dostavljačem, dok ceo razgovor emituje na svom kanalu.

Besan zbog kašnjenja paketa, malo je reći da je ovaj čovek kuriru priredio krajnje neprijatnu scenu.

Takav pristup radniku kurirske dostave, naknadno je emitovala stranica 192.rs, a u opisu istog napisano je sledeće:

"Mangupčić Lazar Amidžić Kengur sa TikToka, maltretira kurira i preti mu batinama, pa od njega iznuđuje novac. Sve to kači na TikTok. Da li će nadležni da reaguju na ovo nasilje?".

 

 

Detalji razgovora slede...

"Sad će brat da ti kaže koliko će to da te izađe, za kašnjenje. Imam nanogvicu, vidiš, nisam trebao da izađem sad. Samo zato što sam mislio, da vidim da li ćeš da budeš normalan ili nenormalan, brate. "Ej nisam ja, nije on". Ne znam, ne zanima me ko je. Ne pravdaj se, ćuti brate, stani. Samo ćuti malo, sad ćeš da dobiješ isplatu kakvu si zaslužio", rekao je mladić.

Ipak, tu se nije zaustavio.

"Moram da pijem doživotno. Od tog leka može srce da mi stane ako se ne pije redovno. Znaš koje sam gušenje imao?! Sad ćeš da dobiješ penal, jesi me razumeo!? Sad ćeš da vidiš penal šta znači, ovo me otac naučio, brate", rekao je on.

Potom je upitao koliko treba da plati.

„Ovo ti je za kašnjenje. To ne može dva dana da se kasni, ja sam čekao, budio sam se. Razumeš, trebao sam da idem u Palatu pravde, odložio sam je. Vidim ja da si zreo za jednu dandaru. Je l’ znaš šta je dandara? Nemoj, ćuti, ćuti. Ako nećeš dandaru, onda smiri se", govorio je mladić.

Nakon što mu je dao novac, mladić je kurira upitao da li nešto fali. Na to je kurir rekao 1.100 dinara.

"To ti ne fali, to ti je penal. Jesi me razumeo?! Hoćeš nekom da se žališ nešto, slučajno? Ako hoćeš, slobodno, samo mi ostavi podatke da vidim gde živiš i to", rekao je tiktoker.

Zasad nije poznato da li je reč o montaži, kao ni gde je zabeležen snimak, ali je pomenuti video uznemirio javnost u Srbiji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike