Lazar je sa porodicom krenuo na letovanje, ali na ovaj pakao nije računao: Sedam sati smo u koloni, bez vode! (FOTO)

01.08.2022

09:33

2

Na izlasku iz Srbije dugačka je više od 12 kilometara, da bi se izašlo iz zemlje i ušlo u Crnu Goru, na obe granice čeka se više od 6 sati

Lazar je sa porodicom krenuo na letovanje, ali na ovaj pakao nije računao: Sedam sati smo u koloni, bez vode! (FOTO)
16593384951657819052prijepolje-guzve-na-granici-fotorina1-670x447 - Copyright RINA

Prvi dan avgusta doneo je kilometarske kolone na graničnom prelazu Gostun. Oni koju su želeli da prve dane ovog meseca provedu na crnogorskom primorju ostali su zarobljeni čekajući i po nekoliko sati kako bi prešli u susednu državu.

Na izlasku iz Srbije dugačka je više od 12 kilometara, da bi se izašlo iz zemlje i ušlo u Crnu Goru, na obe granice čeka se više od 6 sati.

 

- Nismo se nadali ovakvom scenariju, očekivali smo da ćemo proći bez većih zadržavanja zbog toga smo i letovanje pomerili za avgust, međutim ovo je pakao. Čekamo u koloni više od sedam sati u koloni koja nema kraja, ali najgore je što i blizini nema nigde prodavnice kako bi bar vodu kupili - kazao je za RINU, Lazar Ocokoljić koji se sa porodicom uputio ka primorju.

Na graničnom prelazu Jabuka sa Crnom Gorom vozila čekaju neuporedivo manje, pa se vozačima savetuje da koriste taj prelaz, kako bi izbegli višečasovna čekanja.

Danima vladaju na putevima u Srbiji i graničnim prelazima, nisu zaobišle ni deonice unutar zemalja regiona. Slična situacija zadesila je i Crnu Goru usled navale turista uglavnom iz Srbije i komšijskih zemalja.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike