KPN pozvao na bojkot "IDEA" prodavnica: Žele naš novac, ali se ne kaju za genocid nad srpskim narodom! (FOTO)

31.07.2022

14:02

0

Konzervativni pokret NAŠI poziva građane Srbije da bojkotuju trgovinski lanac IDEA i sve proizvode koji dolaze iz Hrvatske

KPN pozvao na bojkot "IDEA" prodavnica: Žele naš novac, ali se ne kaju za genocid nad srpskim narodom! (FOTO)
Idea (7) - Copyright 24sedam

Aktivisti Konzervativnog pokreta „Naši“ sprovode akciju lepljenja plakata na prodajne objekte trgovinskog lanca „Idea“ širom Srbije, kojim će građane Srbije pozivaju da ne kupuju u hrvatskim prodavnicama.

„Udea vam želi srećnu Oluju“

Plakat, koji je danas plasiran, napravljen je u formi „Ideinog“ kataloga, a na slikama se nalaze starci, deca i izbeglička kolona Srba tokom akcije „Oluja“. Sa naslovom „Udea vam želi srećnu Oluju“ i šahovnicom na glavnom logou, na plakatu su i „cene“ ljudi na slikama – 0 dinara.

Pored ovoga, u sredini stoji tekst – Kupovina uz najbolji genocid!

 

Nastanak ovog plakata, inspirisan je sramnom politikom Republike Hrvatske u kojima segrađanima Srbije zabranjuje odlazak u Jasenovac kako bi odali počast ubijenim Srbima od strane ustaškog genocidnog režima u NDH. Jasenovački mučenici i dan danas stradaju od genocidne hrvatske politike prema srpskom narodu koja nije prestala do današnjih dana. Oni se čak izruguju i srpskoj deci koja su stradala u zloglasnom logoru za decu Jastrebarsko koji nadbiskupi iz Hrvatske nazivaju "prihvatnim centrom" u kojem su se brinuli za srpsku decu.

- Smatramo da je bojkot hrvatskih prodavnica  IDEA pravi odgovor na politiku koju Hrvatska sprovodi nad srpskim narodom. Očigledno je da oni isključivo žele srpski novac, ali ne i da se pokaju za zločine nad srpskim narodom koji i  dalje traju.

Konzervativni pokret NAŠI poziva građane Srbije da bojkotuju trgovinski lanac IDEA i sve proizvode koji dolaze iz Hrvatske.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: KPN

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike