KPN: Zabraniti ulazak u Srbiju biskupima koji negiraju ustaške zločine!

28.07.2022

10:00

0

Konzervativni pokret NAŠI smatra da najmanje što Republike Srbija može da uradi, to je zabrana ulaska u Srbiju hrvatskim političarima, biskupima i ostalom kleru koje se izruguje srpskim žrtvama

KPN: Zabraniti ulazak u Srbiju biskupima koji negiraju ustaške zločine!
379769_jasenovacspasena-deca1_ls-768x432 - Copyright Wikipedia

Konzervativni pokret NAŠI poziva da se svim političarima iz Republike Hrvatske, kao i katoličkim  biskupima i kleru koji negiraju ustaške zločine zabrani ulazak u Republiku Srbiju.

Hrvatska genocidna politika prema srpskom narodu nije prestala do današnjeg dana, a umesto pokajanja i izvinjenja iz  Hrvatska svojom otrovnom retorikom i lažima, od ubica pravi žrtve bez imalo srama i ljudskosti.

Kulminacija laži i beščašća ogleda su u pismu koje su Zagrebački nadbiskupi  predvođeni Josipom Bozanićem, negirali da je u Jastrebarskom i Sisku bio logor za decu u Drugom svetskom ratu, već tvrde da je to bilo „prihvatilište” u kojem su navodno lečeni i pružana im je pomoć da prežive ratna dešavanja.

Ovakvo brutalno prekrajanje istorijskih  činjenica i dokaza, samo je jedan od primera, ali i dokaza da je katolički kler bio „spiritus movens“ u genocidu nad srpskim narodom koji nije prestao do današnjih dana.

Konzervativni pokret NAŠI smatra da najmanje što Republike Srbija može da uradi, to je zabrana ulaska u Srbiju hrvatskim političarima, biskupima i ostalom kleru koje se izruguje srpskim žrtvama i do dana današnjeg ne priznaje genocid koji je izvršen nad njima, poručuju iz pokreta KPN.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: KPN

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike