Teretna vozila čekaju na prelazu Šid tri sata

02.06.2022

20:35

0

Teretna vozila na graničnom prelazu Šid čekaju na izlazu iz zemlje tri sata, a na Batrovcima i Sremskoj Rači dva sata

Teretna vozila čekaju na prelazu Šid tri sata
Ilustracija - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

 Teretna vozila na graničnom prelazu Šid čekaju na izlazu iz zemlje tri sata, a na Batrovcima i Sremskoj Rači dva sata, podaci su Uprave granične policije.

Putevi Srbije vozače upozaravaju na izmene u režimu saobraćaja zbog radova na pojedinim deonicama , pa tako navode da će do 14. juna na deonici Aranđelovac - Gornja Šatornja od 7 do 17 časova zbog radova na sanaciji nestabilnih mesta saobraćaj da se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na deonici Srbobran - Nadalj, u mestu Turija do 10. juna od 8 do 17 časova radovi se odvijaju na proširenju puta takođe uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-75, na deonici petlja Vodanj - petlja Kolari, u smeru ka Nišu 6. juna od 7 do 16 časova odvijau se radovi zbog kojih se saobraćaj odvija zaustavnom saobraćajnom trakom.

Tanjug/ Sava Radovanović
 

 

Na deonici petlja Inđija - petlja Beška, u smeru Beograd - Novi Sad 3. juna u toku svetlog dela dana odvijaju se radovi u sklopu redovnog održavanja, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom trakom.

Radovi na deonici Babušnica - Svođe trajaće do 23. marta naredne godine, a sve vreme saobraćaj će se odvijati naizmničnim propuštanjem vozila.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike