Stanje na putevima: Za neke bez problema, za neke sa problemom zvanim "sedam sati"

13.01.2022

18:16

0

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila

Stanje na putevima: Za neke bez problema, za neke sa problemom zvanim "sedam sati"
viber_image_2021-11-16_14-26-54-058 - Copyright 24sedam/Radovan Marković

Na autoputu E-75, u delu između petlje Vodanj i petlje Kolari do 1. marta odvijaće se radovi na rekonstrukciji nadvožnjak, zbog čega su za saobraćaj zatvorene preticajna i vozna traka u oba smera, a saobraćaj se odvija zaustavnim trakama.

Petlja Kolari u smeru Kolari-Beograd ostaje zatvorena za saobraćaj.

Između petlje Pojate i petlje Ražanj 17. januara traju radovi na sanaciji cevastih propusta uz zatvaranje zaustavne saobraćajne trake.

Na deonici Mijoska - granični prelaz Gostun do 31. januara odvijaju se radovi na sanaciji klizišta Gračanica, uz naizmenično propuštanje vozila, a alternativni putni pravac je deonica Kolovrat - Jabuka.

Na deonici Kokin Brod - Pribojska Banja do 1. aprila od 7 do 16 časova odvijaće se radovi na rehabilitaciji kolovoza uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.

Na Horgošu teretna vozila čekaju 360 minuta, na Kelebiji i Šidu 120 minuta, a na prelazu Sremska Rača 60 minuta.

Putevi Srbije upozoravaju da postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na mostovima. Vozačima se savetuje da voze pažljivo i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, ze da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike