Lopovi opljačkali ženu u osam sati ujutru, napali je dok je išla na posao: A onda je radnica "Gradske čistoće" uradila nešto predivno!

01.06.2022

07:00

0

Oni rade u paru! Verovatno su me videli kada sam bila u prodavnici ili kada sam izašla iz nje, kaže Snežana za 24sedam

Lopovi opljačkali ženu u osam sati ujutru, napali je dok je išla na posao: A onda je radnica "Gradske čistoće" uradila nešto predivno!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Lopovi i džeparoši "operišu" Beogradom dugo, ali da pljačkaju građane i u ranim jutarnjim časovima, dok idu na posao, to se do sada retko viđalo.

Ali izgleda da beogradski džeparoši nikad ne spavaju, pa je tako sugrađanka Snežana juče ujutru oko osam časova doživela neprijatnost, kada joj je iz torbe lopov ukrao novčanik sa parama i svim ličnim dokumentima.

Kako je Snežana objasnila za 24sedam, nju su lopovi odžeparili u centru grada, na uglu Takovske i Svetogorske ulice.

- Izašla sam iz prodavnice i čekala da se upali zeleno svetlo na semaforu kako bih prešla ulicu. Kada se upalilo zeleno, krenula sam i na sredini pešačkog prelaza mladić koji mi je išao u susret naleteo je na mene i udario me celim telom, iako je imao prostora da prođe i levo i desno pored mene. Prepala sam se i zastala u tom trenutku, ali sam potom nastavila dalje - objašnjava Snežana za 24sedam.

Kako navodi naša sagovornica, nakon nekih 50 metara slučajno je primetila da joj je torba skroz otvorena.

- Videla sam da mi fali novčanik iz torbe i shvatila da su me odžeparili tada na pešačkom prelazu kada me je mladić gurnuo. Nemoguće je da je on stigao da me odžepari, ali neko je bio iza mene u trenutku kada me je on gurnuo. Ta druga osoba mi je otvorila torbu i ukrala novčanik. Oni rade u paru, verovatno su me videli kada sam bila u prodavnici ili kada sam izašla iz nje. Pikirali su me i opljačkali. Sva sreća, nisu mi ukrali telefon. U novčaniku su mi bila sva lična dokumenta, platna kartica, kao i nešto novca - kaže Snežana. 

Objašnjava da je odmah nakon što je shvatila da je opljačkana zvala banku i blokirala karticu. 

Profimedia
 

Međutim, sat i po nakon što joj je ukraden novčanik, Snežani je zazvonio mobilni telefon.

Pozvao je neko sa nepoznatog broja, što ju je dodatno zbunilo.

- Videla sam da me neko zove sa nepoznatog broja. Javila sam se i ženski glas sa druge strane žice me je upitao da li sam ja Snežana. Iznenađeno sam rekla da jesam, na šta mi je ona rekla da je pronašla moj novčanik i dokumenta u kanti za smeće u Tašmajdanskom parku, kod Crkve Svetog Marka - rekla je ona.

Ali opljačkanoj ženi nije bilo jasno odakle nepoznatoj osobi sa druge strane njen broj.

- Pitala sam je odakle joj moj broj, s obzirom na to da nigde u novčaniku nisam ostavila kontakt telefon. Međutim, žena koja me je pozvala pronašla je u novčaniku moju karticu iz jedne beogradske knjižare. Otišla je tamo i objasnila radnici da joj je potreban moj broj telefona kako bi kontaktirala sa mnom i vratila mi dokumenta - kaže za 24sedam Snežana, i navodi da žena koja je pronašla njen novčanik radi u "Gradskoj čistoći".

Naša sagovornica ističe da joj je neizmerno zahvalna.

- Hvala joj. Poštedela me je muka da ponovo vadim sva dokumenta - zaključila je Snežana za 24sedam.

Redakcija portala 24sedam probala je da kontaktira s radnicom "Gradske čistoće", ali se ona nije javila na nama dostupan broj, dok su nam u ovom preduzeću rekli da njihovi radnici svakodnevno nalaze stvari po gradu, pa se to više i ne prijavljuje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike