Ukrali im konja iz štale, a niko nije primetio! Pogledajte snimak ove drske krađe (VIDEO)

09.05.2022

12:18

0

Autor: Maja Kostić

U petak oko 21 sat primećene nepoznate osobe u blizini kuće, a kad su se svetla pogasila ukrali su konja

Ukrali im konja iz štale, a niko nije primetio! Pogledajte snimak ove drske krađe (VIDEO)
24sedam/M.K.

Nepoznate osobe ukrale su konja porodici Živković iz štale u okviru porodičnog imanja u Kovanlučkoj ulici. Nestanak Marka, porodičnog ljubimca, mnogo je pogodio Živkoviće koje su apelovale na sve koji nešto znaju o njemu ili lopovima, da obaveste njih ili policiju.

Anđela Živković kaže da je životinja odvedena u noći između petka i subote.

- Sve je zabeleženo nadzornim kamerama, u petak oko 21 sat primetili smo nepoznate osobe u blizini naše kuće, šetali su se tu, obilazili i gledali. Kada su videli da su se ugasila svetla, a to je bilo oko 00.50 sati, polomili su katance, ušli u štalu i odvukli konja. Pratili smo tragove do jednog šumarka gde se se izgubili, verovatno ih je tu čekalo neko prevozno sredstvo u koje su ga utovarili i odvezli – kaže Markova vlasnica.

Dodaje da su odmah alarmirali policiju, te ta je u toku potraga za konjem ali da nikakvih tragova gde je odveden, i dalje nema.

- Nemamo nikakvih konkretnih naznaka šta se sa njime desilo, pregledamo snimke sa kamera drugih kuća, nadamo se da ćemo videti kombi ili neko drugo vozilo, jer bi bilo čudno da se u to doba  na tom mestu našao neko ko nema veze sa ovim događajem  – priča Anđela.

24sedam

Ističe da im je krađa pala veoma teško, jer im je Marko veoma drag.

- On je za nas ono što je za druge pas ili mačka, kućni ljubimac. Mnogo smo mu se radovali i naši prijatelji su zbog njega stalno dolazili. Star je šest godina, kod nas je godinu dana, mlad je i snažan. Veoma je pitom, zato su ga tako lako i odveli. Žao nam ga je, ko zna šta će sa njim biti... Ako ga koriste za vučenje tereta to će još biti najmanje zlo, samo se bojim da ne završi na klanici – zaključuje ova Nišlijka.

Ukoliko neko ima informacije o nestalom konju može se javiti na telefon ‪0605048676‬ ili policiji.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti