Ujutru oblačno, u pojedinim delovima Srbije padaće kiša, tokom noći novo naoblačenje

30.10.2020

05:36 >> 08:04

0

Minimalna temperatura od 6 do 11°C, maksimalna dnevna od 13 do 17°C

Ujutru oblačno, u pojedinim delovima Srbije padaće kiša, tokom noći novo naoblačenje
Copyright Foto:24sedam/Katarina Mihajlović

U Srbiji u petak ujutro nakon oblačnog jutra, u južnim i centralnim predelima sa kišom, tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima. U toku noći sa severoistoka novo naoblačenje sa slabom kišom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 6 do 11°C, maksimalna dnevna od 13 do 17°C, javlja sajt weather2umbrella.

U Beogradu u petak nakon oblačnijeg jutra, tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima. U toku noći novo naoblačenje. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 7°C, maksimalna dnevna 15°C.

U subotu umereno do potpuno oblačno sa kišom, naročito u istočnim, centralniim i jugoistočnim predelma Srbije. U nedelju razvedravanje. U ponedeljak pretežno sunčano. U utorak i sredu naoblačenje, ponegde sa kišom. Maksimalna temperatura u narednom periodu u većem delu Srbije biće oko 15°C.

U Beogradu u subotu umereno do potpuno oblačno sa kišom. U nedelju razvedravanje. U ponedeljak pretežno sunčano. U utorak i sredu naoblačenje sa kišom. Maksimalna temperatura u narednom periodu biće uglavnom oko 15°C.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike