Jezivo: Tvrde da su u beogradskoj školi trojica dečaka pretukla devojčicu - osmoletka odranije poznata zbog bizarnog incidenta

22.04.2022

09:22

0

Slučaj nije potvrđen

Jezivo: Tvrde da su u beogradskoj školi trojica dečaka pretukla devojčicu - osmoletka odranije poznata zbog bizarnog incidenta
Vršnjačko nasilje među decom - Copyright Profmedia

Instagram strana "serbialive_beograd" objavila je krajnje uznemirujuću objavu, u kojoj navode da je jedna devojčica (9) pretučena ispred osmoletke "Ujedinjene nacije", u beogradskom naselju Cerak.

Slika ekrana/Instagram/serbialive_beograd
 

- Traže se trojica "heroja" koja su hrabro išutirala devojčicu od devet godina ispred školskog dvorišta OŠ "Ujedinjene nacije" 18. aprila u 17.05 -  navodi se u Instagram priči pomenute stranice.

U daljem tekstu objašnjeno je da video-materijal koji je dokumentovao nasilje već poseduje MUP.

- Video celog događaja je predat u MUP, a isti poseduje i školska uprava. Ako neko poseduje snimak tog događaja, slobodno može kontaktirati upravu škole ili odneti snimak u prvu stanicu MUP-a. Ako neko zna nešto više o ovom hrabrom delu, slobodno ga može podeliti sa nadležnim predstavnikom policije u OŠ "Ujedinjene nacije". Sledi nagrada - zaključuje se u objavi.

Budući da su sada uskršnji praznici, redakcija portala 24sedam nije uspela da stupi u kontakt sa pomenutom školom.

Inače, ova osnovna škola našla se u žiži javnosti kada je početkom 2020. godine čovek sa gispom ušetao u nju i decu pozivao na kolače.

Kako je svojevremeno ispričao Saša, otac tada učenice drugog razreda OŠ "Ujedinjene nacije", devojčica je na parkingu škole posle nastave čekala oca da dođe po nju, kada joj prišao stariji muškarac.

Kako je devojčica ispričala ocu, taj čovek joj je prišao, pokazivao joj taj gips na nozi i nešto "nepovezano pričao".

Dete se veoma uplašilo i pobeglo je dalje niz ulicu, a manijak je potom ušetao u školu.

Nedugo zatim, došao je otac devojčice kome je ona sve ispričala, a on je ceo slučaj odmah prijavo policiji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. Š.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike