Zašto je Mr.D neophodna aplikacija ovog proleća

21.04.2022

07:53

0

Više od 1.000 restorana sa kojima ovaj servis za dostavu hrane sarađuje

Zašto je Mr.D neophodna aplikacija ovog proleća
thumbnail_MRD - Copyright PR slika

Ukoliko ste Uskršnje praznike odlučili da provedete u svom domu, uštedite vreme planirano za spremanje uskršnje trpeze i naručite hranu iz nekih od najboljih restorana u vašem gradu preko Mr D aplikacije.

Mr.D dostupan 24/7

Više od 1.000 restorana sa kojima ovaj servis za dostavu hrane sarađuje, dostupan je do ranih jutarnjih časova, dok je određeni broj restorana dostupan 24/7, zahvaljujući sopstvenoj dostavi. S obzirom da je izbor jela gotovo neograničen, aplikacija nudi mogućnost filtera, koja će olakšati pretragu. Nakon odabira željenje hrane i potvrde narudžbine, korisnik može vremenski da prati status. Nezavisno od vremenskih prilika, Mr.D dostavljač stiže na adresu sa toplom hranom zahvaljujući najsavremenijim termo torbama za isporuku. Za sve nepredviđene situacije moguće je kontaktirati korisničku podršku koja kroz par minuta vrlo profesionalno odgovara na sva pitanja i upite.

Popusti i akcije za sve

Na Mr.D aplikaciji svakodnevno je aktivan veliki broj popusta i akcija. Redovna sniženja i do 50%, uz povoljniju ili pak, besplatnu dostavu izdvajaju ovaj servis. Međutim, ono što će ga činiti jedinstvenim na tržištu jeste loyalty program, koji je planiran za naredni period. Loyalty će najverinijim korisnicima omogućavati konstantne benefite, pored redovnih popusta na aplikaciji.

Mogućnost izbora plaćanja

Odlazak do bankomata i podizanje gotovine polako pada u zaborav jer je online plaćanje potpuno automatizovano i sigurno. Unosom kartice na aplikaciji, osim bezbednog, plaćanje možete obavljati dosta brže. Međutim, za one koji su stvorili naviku direktnog praćenje troškova, plaćanje gotovinom je i dalje dostupna opcija.

Omiljena hrana na klik od vas

Savremeni čovek je nakon prvog talasa korona virusa osetio veliko ubrzanje posla i života uopšte. Vraćanje na stare tokove zahtevalo je uštedu vremena koje je karantinski život omogućavao. Upravo zbog toga, servisi za naručivanje hrane postali su nezaobilazna stvar savremenog društva. Na Mr.D aplikaciji izaberite omiljenu hranu u samo par klikova i ona stiže na vašu kućnu adresu u najkraćem mogućem roku.

Domaći servis Mr.D dostupan je u osam gradova širom Srbije i to u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Kragujevcu, Leskovcu, Pančevu i Kruševcu.

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: PR

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike