Divan gest srpskog diplomca! Lazar će jednom budućem studentu platiti celo školovanje, a ima samo jedan uslov

11.04.2022

17:38

0

Autor: 24sedam

"Nakon dugog razmišljanja kako da se odužim nekako svom narodu i pomognem svojoj zemlji odlučio sam se za korak koji je možda nekome mali ali za mene je svakako velik"

Divan gest srpskog diplomca! Lazar će jednom budućem studentu platiti celo školovanje, a ima samo jedan uslov
81400192_166312477913547_143665363266043904_n - Copyright Lazar Pavlović, Foto: Facebook

Lazar Pavlović, koji je diplomirao na Fakultetu za diplomatiju i bezbednost ima želju da pomogne nekome ko bi hteo da krene njegovim stopama, ali i da učini nešto za svoj narod i zemlju.

Ovaj Beograđanin je na Fejsbuku objavio da želi da finansira studije jednom budućem studentu upravo na Fakultetu za diplomatiju i bezbednost. Jedini uslov je da je reč o odličnom đaku.

On je u svojoj objavi naveo da želi da pomogne odličnom đaku koji nije u finansijskoj mogućnosti da plati školovanje, a želi da studira.

"Nakon dugog razmišljanja kako da se odužim nekako svom narodu i pomognem svojoj zemlji odlučio sam se za korak koji je možda nekome mali ali za mene je svakako velik.

Doneo sam odluku da nekom odličnom đaku pomognem u ostvarivanju visokoškolskog obrazovanja na Fakultetu za diplomatiju i bezbednost, koji sam i ja sam završio.

Ako poznajete nekoga ko nije u finasijskoj mogućnosti a ima sve ostale preduslove a jedan jedini preduslov za to je da je odličan đak, javite se. Voleo bih da dobijem neku kratku biografiju, i nadam, nakon jednog dana da će upravo ta osoba sa svojim znanjem i radom uspeti da prvenstveno sebi obezbedi bolju budućnost, a i da svom narodu služi, na koji način proceniće najbolje sama. Na meni je da pomognem time što ću tu osobu stipendiradi na FDB, u punom iznosu.

Molim Vas da podelite ovu objavu i hajde da nekome zajedno pomognemo.

Živela Srbija!", napisao je Pavlović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike