"Biram starije muškarce i nisam sponzoruša": Idilična ljubav Vranjanke i Dragana imala je neočekivani obrt

05.02.2022

17:02

0

Ona je svoju priču podelila na društvenim mrežama

"Biram starije muškarce i nisam sponzoruša": Idilična ljubav Vranjanke i Dragana imala je neočekivani obrt
Ilustracija - Copyright Profimedia

Nije retkost da se devojke koje su sa "značajno" starijim muškarcem gledaju ispod oka, a da im se uz ime često stavlja i epitet "sponzoruša".

Upravo na te stereotipe više nije želela da ćuti Vranjanka Jelena (27) koja je na društvenim mrežama otvoreno podelila zašto je radije privlače stariji muškarci. A po sredi nisu ni novac, ni sindrom "deteta koje je raslo bez oca".

- Dragana sam upoznala sasvim slučajno, na jednom seminaru u Subotici na koji me poslala firmu. On je tu bio kao predstavnik svoje, vrlo uspešne kompanije. Prosed, visok, korpulentan, u 50-tim godinama, u elegantnom odelu, odmah je privukao moju pažnju. Inače sam oduvek želela ozbiljnog muškarca pored sebe, ostvarenog, uspešnog, pored kojeg ću se osetiti kao prava zaštićena žena - započinje svoju priču Jelena.

Kako dalje objašnjava, preko glave joj je bilo izlazaka sa vršnjacima koji još igraju igrice sa ortacima i jedini cilj u životu im je da celo veče piju pivo u kraju i žickaju novac od roditelja.

- I sama sam radila, novac mi nije bio potreban, roditelji su me i iškolovali i naučili da se sama izdržavam, zato su mi najviše smetali podrugljivi komentari kad se okrenem, da sam garant sponzoruša -  dodaje ona.

Osuđivački pogledi

Nju i Dragana odmah je spojila snažna hemija, a uživala je u njegovim džentlmenskim manirima, iskustvu, poštovanju prema ženama.

- Nije prošao dan, a da mi nije otvorio vrata od kola, doneo cvet, ustao od stola kada idem do toaleta, dugo smo razgovarali o svemu i razlika u godinama nam uopšte nije predstavljala problem, naprotiv, volela sam da slušam o svemu što je on proživeo, a meni je bilo strano, dok sam i ja njega upoznavala sa navikama svoje generacije. Ipak, osude su se ređale - pojašnjava devojka.

Kaže da je čak i njenu najbolju drugaricu bilo sramota da sedi sa njima.

- Rekla mi je da ima osećaj da je "ljudi gledaju kao poslovnu pratnju". Bila sam šokirana. I na ulici su nas zagledali sa osudom, ali mi smo, ma koliko nekima bilo teško da poveruju, bili zaljubljeni i sve nam je to bilo nevažno. Putovali smo, savetovali se, on mi je zaista bio glas razuma i veliki oslonac kad god bih imala neki problem. Kamo sreće da je okolina bila jedini problem koji nas je zadesio - setno je napisala ova devojka.

Ljubav kao iz bajke trajala je godinu dana, a onda je samo nešto puklo. Dragan ju je ostavio.

- Bez bilo kakve naznake, sve je među nama bilo u redu, samo me je jednog dana pokupio sa posla i rekao mi da ima dosta problema na poslu, da je pod stresom, rastrzan i da u ovom životnom trenutku nije spreman da mi se posveti. Usledila je ona fraza da ja zaslužujem više od njega, čoveka koji će uvek biti tu, s kojim ću moći da gradim porodicu, rađam decu, a on je već u godinama kada treba da ima unuke. Nije razumeo da mi je sve to bilo nevažno u odnosu na emocije koje sam prema njemu gajila. Bila sam slomljena - priseća se Jelena.

Šamar realnosti

Nekoliko meseci joj je trebalo da dođe sebi i taman kada se koliko, toliko sastavila, usledio je novi šok. Srela ga je u jednom restoranu. I nije bio sam.

- Kolege i ja smo otišli da ručamo jednog petka popodne, kad tamo moj Dragan za jednim stolom. Videla sam ga odmah sa vrata, srce mi je stalo, steglo me u grlu, taj šok je bio tako jak da isprva nisam ni primetila s kime je u društvu. Ta žena sedela mi je okrenuta leđima. Odlučila sam da budem kulturna, ipak smo bili toliko vremena zajedno, i priđem da mu se javim - piše Jelena i dodaje:

- Ustao je, poljubio me u obraz, bogznakako, a onda mrtav hladan rekao: "Jelena, ovo je moja devojka Maja." Pružila sam ruku, progutala knedlu i tada pred sobom videla devojku koja prema mojoj slobodnoj proceni ima nepunih 20 godina. Osetila sam se razočarano, čak i matoro, a znam da nisam to sebi smela da dopustim. Progutala sam knedlu, vratila se kolegama i zaboravila da sam sa njim ikada bila - zaključila je ova devojka svoju ispovest.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike