"Ako nećeš da te vara muž, doteraj se malo sestro!": Zbog besede igumana Arsenija publika prasnula u smeh (VIDEO)

22.11.2021

16:08

0

Smatra da ne treba samo na početku veze biti predan sebi i partneru, već da to treba dozirati kako vreme prolazi, a kako bi odnos bio dugovečan

"Ako nećeš da te vara muž, doteraj se malo sestro!": Zbog besede igumana Arsenija publika prasnula u smeh (VIDEO)
Arsenije Jovanović - Copyright Printscreen / Youtube

Iguman manastira Svetog Petra i Pavla kod Mionice Arsenije Jovanović održao je besedu kojom je nasmejao i zabavio vernike.

Govoreći o vezama, potrebi da budemo privlačni partneru, a koja vremenom nestaje, imao je stav koji je izmamio osmehe u publici.

Smatra da ne treba samo na početku veze biti predan sebi i partneru, već da to treba dozirati kako vreme prolazi, a kako bi odnos bio dugovečan.

- Treba uvek brinuti o svom izgledu da biste mu ili joj bili lepi i privlačni. A ne samo za vreme upoznavanja i zabavljanja. Znate, vrlo često smo super i doterujemo se dok se zabavljamo, a posle toga "aj, zdravo"! On više ne obraća pažnju na sebe, ona se ugojila, raščupana... On pustio stomak, smrde mu noge, podriguje... do mnogo gorih stvari - rekao je iguman Arsenije.

Dao je i "savet" lepšem polu kako da "spreče prevaru" u šaljivom tonu.

- Moramo da vodimo računa da smo uvek privlačni. Meni dođu žene pa kažu: "Vara me muž". Ja joj kažem: "Pa, doteraj se malo, sestro. Budimo privlačni...

Arsenije je monah već 30 godina, a pre nego što se zamonašio i obukao mantiju, završio je stomatologiju, živeo u Njujorku, bavio se slikarstvom i muzikom svirajući rokenrol u jednom bendu.

Otkrio veru u 29. godini, kao formiran čovek koji je tada živeo i radio u SAD.

Mnogi njegovi prijatelji iz mladosti su krenuli stranputicom, završili u kriminalu, narkomaniji, neki počinili i suicid. 

Prema sopstvenom priznanju, nije bio daleko od ponora. Onda je upoznao jednog mladića i kroz razgovor i druženje sa njim otkrio pravoslavlje.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Dan

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike