Eparhija šumadijska: Vladika Jovan pozitivan na korona virus

14.01.2022

22:15

0

Autor: 24sedam

Iz Eparhije šumadijske pozivaju vernike da se mole za brzo ozdravljenje Vladike Jovana i zdravlje i oporavak svih koji su bolesni

Eparhija šumadijska: Vladika Jovan pozitivan na korona virus
Vladika Jovan - Copyright Printscreen / Youtube /TV Hram


Episkop šumadijski Jovan pozitivan je na korona virus, saopšteno je iz Eparhije šumadijske. Dodaju da je vladika u samoizolaciji, da ima blage simptome i da se dobro oseća.

- Njegovo Preosveštenstvo Episkop šumadijski Gospodin Jovan, osetivši blage simptome prehlade, podvrgnuo se testiranju na virus SARS-CoV2. Rezultat testa je bio pozitivan, te će u skladu sa savetima lekara, naredne dane provesti na kućnom lečenju uzimajući odgovarajuću terapiju.

Episkop je u samoizolaciji, ima blage simptome i dobro se oseća. Imajući ovo u vidu, Episkop sa žaljenjem odlaže ranije zakazana bogosluženja, prijeme i druge javne aktivnosti u periodu do Svetog Save, ali će se svesrdno moliti za isceljenje obolelih i uspeh medicinskih radnika - stoji u saopštenju.

Iz Eparhije šumadijske pozivaju vernike da se mole za brzo ozdravljenje Vladike Jovana i zdravlje i oporavak svih koji su bolesni.

Podsetimo, 11. januara stigla je informacija da je patrijarh srpski Porfirije pozitivan na korona virus. Od tada je po savetu lekara u kućnoj izolaciji i na terapiji, a je danas poručio da se oseća dobro, te da se zahvaljuje svima na brizi za njegovo zdravlje.


Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike