Oglasio se patrijarh Porfirije: Evo u kakvom je zdravstvenom stanju (FOTO)

14.01.2022

21:32

0

Večeras je na Instagram profilu njegove svetosti objavljena poruka zahvalnostima vernicima koji brinu za njegovo zdravlje

Oglasio se patrijarh Porfirije: Evo u kakvom je zdravstvenom stanju (FOTO)
Tan2021-12-20_202015929_1 - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Patrijarh Porfirije, koji je zaražen korona virusom, oseća se dobro i poslove i obaveze izvršava u meri koju su propisali lekari, saopštila je Informativna služba SPC.

Večeras je na Instagram profilu njegove svetosti objavljena poruka zahvalnostima vernicima koji brinu za njegovo zdravlje.

- Njegova Svetost Patrijarh srpski g. Porfirije hiljadama vernika, prijatelja i dobroželatelja iz Otadžbine i sa raznih strana sveta, pravoslavnih Srba, kao i sestara i braće drugih vera i nacija, koji su se poslednjih dana javljali izražavajući interesovanje, molitvom prožetu brigu i želje za njegovo ozdravljenje i brz oporavak, ovim putem zahvaljuje i sa ljubavlju ih obaveštava da se striktno pridržava svih lekarskih uputstava i medicinskih mera, a da se usrdno moli za obolele od virusa korona i za prestanak epidemije.

- Njegova Svetost se oseća dobro, oporavak ide predviđenom dinamikom, dok poslove i obaveze izvršava u meri koju omogućava od lekara propisani režim života i rada - piše u objavi na Instagramu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike