Molio se u džamiji pred smrt! Muftija Jusufspahić o Džeju i Đokoviću: Ne vole ga snobovi

26.12.2021

14:56

1

Mustafa je imao priliku da upozna dve srpske velike legende

Molio se u džamiji pred smrt! Muftija Jusufspahić o Džeju i Đokoviću: Ne vole ga snobovi
Copyright 24sedam

Muftija beogradski Mustafa Jusufspahić je kako kaže, dobro poznavao dorćolskog šmekera Džeja Ramadanovskog, ali i srpskog asa Novaka Đokovića.  

O najboljem srpskom teniseru, ali i Ramadanovskom, on ima samo reči hvale. Džej je, kaže, uvek bio vedrog duha, pevušio je, a u džamiju je baš dolazio nekoliko nedelja pre smrti. 

- Džej je dolazio ovde, u džamiju, viđali smo se... Znao sam ga od osamdesetih, kad je imao svoj klub i kad je radio s Oliverom Mandićem. Bio je raja, bio je faca, voleo je da se šali, uvek veseo... Lepo je bilo imati ga u društvu. Nekoliko nedelja pre smrti je dolazio u džamiju, bio je na molitvi petkom, tražio mi je da mu potpišem jedan prevod Kurana... Dao sam mu. Pevao je mom sinu Omaru iako je već bio bolestan, stradale su mu glasne žice, ali je toliko bio pun duha da je zapevao. On je, inače, pevao na više jezika. Jednom kad su mi došli prijatelji iz Italije, ali poreklom Pakistanci, on im je pevao na njihovom jeziku - ispričao je muftija beogradski Mustafa Jusufspahić za „Kurir”.

Džej Ramadanovski ATAImages
 

On je imao priliku da upozna i najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, za koga se uvek moli. 

- Divan čovek. I on i njegova porodica. Otac mu je radoholik, izabrao je teži način i Bog ga je nagradio - sve svoje je uložio, jer je verovao da njegov sin može da dosegne vrh. Novak se nije uzdigao, a imao je sve mogućnosti da bude ohol. Nije se uzneo, srdačan je sa svima, ostao je pribran, na zemlji, i zato ga najveći deo sveta i voli. Ne vole ga neki snobovi, oni ga ne vole i napadaju ga zato što i on nije snob. Molimo se uvek za njegov uspeh - naveo je on.

MN Press
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike