Bravo ljubavi! Jelena Đoković čestitala Noletu zbog dobijanja poštanske marke: Velika je čast

17.12.2021

16:13

1

Pošta kao nacionalna institucija je odala priznanje i zahvalnost Đokoviću za sva njegova sportska postignuća i sve što svojim javnim i humanitarnim radom čini za dobrobit građana naše zemlje i njen ugled u svetu

Bravo ljubavi! Jelena Đoković čestitala Noletu zbog dobijanja poštanske marke: Velika je čast
Jelena i Novak Đoković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Srpski as, Novak Đoković, osim toga što je na vrhu top liste najboljih svetskih igrača, on će biti i na poštanskim markama. Naš najbolji teniser ne krije da je počastvovan zbog ovakve privilegije, a njegova supruga Jelena Đoković mu je putem društvene mreže Instagram uputila čestitke. 

Naime, ona je na pomenutoj socijalnoj platformi objavila nekoliko fotografija iz Muzeja Pošte Srbije, a potom i podelila svoje impresije. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Bravo ljubavi! S toliko ponosa sam stajala pored tebe i danas. Stvarno je velika čast primiti svoju poštansku marku. Znam koliko tvojih fanova će se potruditi da je ima i pošalje pismo nekoj svojoj dragoj osobi da je iznenadi. A odštampano ih je samo 6000. I bilo je vrlo zanimljivo šetati muzejom i naučiti nešto novo, a i podsetiti se naših prvih telefona i mobilnih uredjaja, hvala na tome, a za drage mame i tate, u muzeju imate opciju da dovedete decu na radionicu da nauče kako se šalju pisma (pa može i to da vam bude aktivnost pred Božićne praznike) - napisala je Jelena na Instagramu. 

Nije nepoznanica da Jelena prati i podržava Noleta u svemu što radi, a zajedno dele i slave sve postignute uspehe. 

 Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike