„Previše nedostaješ, tajko moj!" Prošlo je punih godinu dana od smrti Džeja Ramadanovskog: Ćerka neutešna (FOTO)

06.12.2021

14:01

0

Pevač je preminuo u svom domu na Dorćolu, od posledica srčanog udara

„Previše nedostaješ, tajko moj!" Prošlo je punih godinu dana od smrti Džeja Ramadanovskog: Ćerka neutešna (FOTO)
Copyright Marija Ramadanovski Printscreen ,,Balkanskom ulicom"

Džej Ramadanovski preminuo je protekle godine na današnji dan, 6. decembra, od posledica srčanog udara. Porodica i prijatelji su se, zajedno s poštovaocima njegove muzike, teška srca oprostili od njega pet dana kasnije. Nekoliko stotina ljudi ga je ispratilo na večni počinak, ali su ćerke ostale neutešne i godinu dana kasnije, posebno mlađa, Marija.

- Godina prođe, ali bol nikada neće proći. Previše nedostaješ, tako moj. Bio si najbolji tata na svetu - potpisala je ona objavu koju mu je posvetila, na godišnjicu.

 

 

Podsećanja radi, Džej je Mariju i njenu stariju sestru Anu dobio s nekadašnjom suprugom Nadom. Ona i pevač su se razveli 2007. godine, ali su ostali u dobrim odnosima.

 

 

Prvi ozbiljan zdravstveni problem imao je u avgustu 2017, kada je morao da operiše srčane zaliske u Beču. Lekari su mu zatim rekli da mora da pazi kako se hrani, te i da ostavi alkohol. Trudio se svakako, ali je ipak priznao da nije bio dosledan u tome tokom samoizolacije, kada se zatvorio strahujući da bi koronavirus mogao da ga dokrajči.

Umro je u snu u svom stanu na Dorćolu, gde je proveo život, nakon što mu se srce u 57. godini života umorilo, a ne zbog korone.

Jednogodišnji pomen bio je organizovan u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu 4. decembra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike