Džej je davao šakom i kapom, prosjacima ostavljao po dve-tri hiljade evra

08.12.2021

14:36

0

Autor: Marija Mitić

Toma Jovanović, pevač grupe "Blek Panters", progovorio o Ramadanovskom i prisetio se anegdote sa zajedničkog putovanja

Džej je davao šakom i kapom, prosjacima ostavljao po dve-tri hiljade evra
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Kako je prva godišnjica smrti legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog bila 6. decembra, njegovi prijatelji ga se ovih dana sa tugom sećaju i sa neizbežnom nostalgijom i setom govore o njemu. Tako je i Toma Jovanović, pevač grupe "Blek Panters", progovorio o Ramadanovskom i istakao kolika je praznina u njegovom srcu otkako ga nema.

Printscreen Youtube/Grand Magazin Tv Grand
 

- On je bio kralj balada, najbolji čovek na svetu, pravi dasa, pravi beogradski mangup. Živeo je taj život i sam je izabrao tako da živi, znam da su prijatelji pokušavali da mu pomognu, da ga odvedu u planine... Tako je živeo, ali je velika praznina otkako nema Džeja - rekao je Toma u emisiji "Grand magazin", a potom se prisetio jedne anegdote sa putovanja na kom su bili zajedno.

Džej Ramadanovski ATAImages
 

- Džej ode u Nemačku da peva, prvo ode i otpeva i zaradi pare, pa onda mi njemu pevamo i sve pare nama da... Znam da su išli na more on i njegov prijatelj Žika i da su tom prilikom videli da neka žena prosi. On je sve pare što je imao u džepu, kao sad jedno dve-tri hiljade evra, dao toj ženi, a potom iste večeri otišao u Tivat, pevao i ponovo zaradio te pare - kazao je pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike